Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nye nabolag skabes

Sammen skaber vi hyggelige nabolag

Dit hjem er mere end blot fire vægge og et loft. Det skaber rammerne om din hverdag, og er stedet hvor du fejrer særlige øjeblikke med familie og venner. Og rammerne udenfor dit hjem er mindst lige så vigtige.

Hos Bonava skaber vi ikke bare boliger. Vi stræber efter at gøre hvert boligprojekt til det bedste nabolag. Dette er muligt med nybyggeri, for her formes nabolaget af beboerne fra starten. Du flytter ikke ind som den nye beboer på villavejen, men kan i stedet - i samspil med naboerne - sætte dit præg på et helt nyt nabolag.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i dig og det nabolag, du kommer til at flytte ind i, når vi planlægger et boligprojekt. Nabolaget skal tænkes med ind fra første penselstrøg. Vi lytter til hvad kommende beboere ønsker sig, og undersøger eksisterende muligheder i området, inden vi sætter spaden i jorden.

Vi ved, at den rigtige løsning varierer i det uendelige. Den kan være en legeplads til børn, en delikatessebutik til madelskere, en indflytningsfest med de nye naboer eller en tagterrasse. Men uanset løsningen er det vigtigt, at du er med til at skabe det nye nabolag sammen med dine naboer, for det er jo jer, der skal bo her.

siteassets/landingpages/nye-nabolag/nabolag-interview-puff.jpg

Bonava skaber online nabolag

Mads Enghoff, marketingchef hos Bonava, fortæller om, hvordan køberne er med til at skabe deres kommende nabolag helt fra starten. Bonava inviterer nemlig alle købere med i et online community, hvor de kan møde deres nye naboer og være med til at danne rammerne for et nyt nabolag.

Se videoen på YouTube