For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Naturlegepladsen i Vedbæk Park er naboernes samlingspunkt

Området omkring Vedbæk Park er ikke bare naturskøn og rig på grønt, det er også ideelt til leg og udforskning for store og små. Barnlige sjæle i alle aldre kan slå sig løs på naturlegepladsen, spille bold på den indhegnede bane eller få brændt noget energi af på de mange stier, der både er gode som gå- og løberuter.

Naturlegepladsen skaber sammenhold for store og små

Legepladsen er for alle aldersgrupper, fordi den både kan bruges til leg og træning. De små kan få meget sjov ud af at springe fra stub til stub og klatre på tværs af ribberne, mens forældrene udfordrer hinanden i en omgang pull-ups i gymnastikringene. Man kan enten følge striben af sjove udfordringer og forsøge at gennemføre dem alle eller udvælge de aktiviteter, der er sjovest for en selv. Der er plads til at lege og bruge fantasien, og da naturlegepladsen ligger lige ved Vedbæk Park Øst og grænser op til Vedbæk Park Vest, kan nabolagets børn trygt færdes og mødes på kryds og tværs af de to nabolag. For de engagerede løbere kan naturlegepladsen fungere som et udendørs mini fitness, hvor du kan træne med kroppens egen vægt og supplere cardio-træningen med nogle styrkende øvelser.

Vil du læse mere om Vedbæk Park?

Nabolaget samles til bold og bål

I den østlige del af nabolaget ligger også en skøn boldbane, som er indhegnet og perfekt til en venskabelig fodboldkamp. Her kan der også øves og trænes med bolden, uden at den triller for langt væk og kræver en lang henter. Ved siden af boldbanen er der bålplads og muligheden for at lave snobrød eller riste skumfiduser tilbyder sig specielt på de lune sommeraftener, og er en oplagt hyggelig afslutning på en fodboldkamp eller en omgang høvdingebold mellem de to nabolag i Øst og Vest. Boldbanen og naturlegepladsen er et samlingspunkt, hvor venskaber kan blomstre og nye kammerater kan blive budt velkommen. Da nabolaget allerede er etableret, og faciliteterne er taget i brug, er der masser af fif at lære af og der vil oftest være nogen at tage med på skattejagt eller spille stikbold med. Det er også et oplagt sted at bruge til en fødselsdag eller til at samle nabolagets børn til at male æg til påske eller måske til en fælles græskarudskæring i anledning af allehelgensaften den 31. oktober.

Fælles udflugter til skov og strand

Området omkring Vedbæk Park er defineret af det idylliske skovområde, som giver mulighed for mange udendørs aktiviteter. Her kan du tage hele familien med på udflugt, se fuglene yngle i fuglehusene eller lege gemmeleg blandt de mange træer, som skyder op fra skovbunden rundt omkring i nabolaget. I den østlige del ligger en lille sø, som er hjem for haletudser, og der kan hurtigt gå tid med at følge de små hurtigsvømmere under vandets overflade. Lidt længere fra Vedbæk Park ligger Øresund, og her er en fin strand, hvor der om sommeren kan spilles volley, og om vinteren kan de dristige bevæge sig ud på badebroen og udfordre kulden med en dukkert i det forfriskende vand.

  

Få en virtuel rundvisning i nabolaget Vedbæk Park