For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Fællesmiddag i Længehuset

Lejligheder med store altaner i længehuset på Islands Brygge

Kom med til fællesmiddag i Længehuset på Havnevigen

Efter beboerne i Længehuset er faldet på plads i deres individuelle hjem, er turen kommet til at styrke naboskabet. Derfor arrangerede de en fællesmiddag, som du kan læse om lige her.

En lun sommerdag i juni var der sat kryds i den fælles kalender for Længehuset. Det var en solskinsrig lørdag, og beboerne havde planlagt en fællesmiddag, så de kunne fejre alles indflytning og lære hinanden bedre at kende.

Menuen stod på grillmad, efter en sød beboer lånte sin grill ud til arrangementet, og med flere hjælpende hænder blev en middag stablet på benene. Bestyrelsen sørgede for drikkevarer og til lyden af sodavandsbrus og duften af barbecue kunne en hyggelig aften begynde. Nogle kunne kun være med i en times tid, mens andre blev hængende i det gode selskab. Uanset var der en klar interesse i at komme forbi og hilse på for at vise sit engagement.

Det milde vejr holdt ved ud på aftenen, som gjorde det muligt at sidde under åben himmel, og der blev talt flittigt på kryds og tværs om livet i Længehuset og livet generelt. Mange beboere er jævnaldrende, og samtalerne gik ubesværet med interesse i hinanden og det blomstrende fællesskab.

Flere har små børn, der ubekymret legede i sandkassen, og da roen begyndte at sænke sig, sad alle tilbage med fyldte maver og en god fornemmelse. Aftenen var gået som smurt ved fælles hjælp, og nu er det dejligt ukompliceret at hilse på og låne salt i Længehuset.

Om Længehuset 

Længehuset er et af Bonava’s projekter i Havnevigen og byder på 35 ejerlejligheder. Alle har deres egen altan eller terrasse samt adgang til det hyggelige fælles gårdareal. Beboerne flyttede ind sidst i marts 2019.

Vil du læse mere om Længehuset på Havnevigen?