For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Erik og Karis historie

Bonava Krøyers Plads Christianshavn

Alle vores forventninger er blevet opfyldt

Efter 30 år på Frederiksberg besluttede ægteparret Erik og Kari, at det var tid til et nyt eventyr. De købte derfor en lejlighed med den helt rigtige beliggenhed på Krøyers Plads på projektstadiet. Her fortæller de om hele processen fra materialetilvalg til samarbejdet med Bonava.

Fra Frederiksberg til Christianshavn

Erik og Kari boede i et smukt hus på Frederiksberg, inden de flyttede ind i deres lejlighed i det prisvindende byggeri Krøyers Plads. Erik sætter ord på flytningen: ”Det var jo, fordi vi havde det der hus på Frederiksberg, og det var et fantastisk dejligt hus, og så valgte vi at gå på pension. Så sagde vi: nu vil vi prøve noget helt nyt.”

Parret valgte Krøyers Plads, fordi det var det bedste projekt på markedet. Erik uddyber: ”og fordi det Bonava står bag (tidligere NCC Bolig). I forsvinder jo ikke lige pludselig fra markedet, og I har musklerne til at gennemføre projektet.” Kari tilføjer smilende: ”I er der også til fem års eftersynet.”

For Erik og Kari var det vigtigt, at deres nye hjem lå i et etableret miljø, og så var det et must, at den nye bolig var mindre end huset på Frederiksberg. ”Og der skulle være højt til loftet,” siger de begge i kor. Til spørgsmålet om, hvad det bedste ved lejligheden er, svarer de:

”Det er jo faktisk det hele. Beliggenheden først og fremmest for vi synes jo, at vi har scoret gevinsten beliggenhedsmæssigt her på Christianshavn.”

Godt lokalmiljø på Christianshavn

”Her er et rigt byliv rundt omkring med etablerede caféer og restaurationer, og så kommer der jo flere til; så vi er godt dækket ind,” fortæller Kari, mens Erik fortsætter:

”Vi kan gå direkte over til Kongens Nytorv på et par minutter, og så ligger Føtex Food jo lige overfor vores lejlighed.” Kari noterer sig også, at det er bemærkelsesværdigt, at der er blevet gjort så meget ud af kvarteret med nye fortove og grønne planter. ”Her er mange fordele,” siger de begge.

 

"Fra dag et har vi haft et fantastisk hyggeligt miljø her på vores adresse. Vi har jo truffet folk undervejs med byggeriet til de her forskellige møder og ved generalforsamlinger. Vi har også nogen vældig søde naboer på den her etage.”

Erik og Kari
Boligejere på Krøyers Plads

Er du interesseret i et nyt hjem i København?

Et godt samarbejde

Erik fortæller med entusiasme, at de har været kolossalt tilfredse med samarbejdet, mens Kari uddyber: ”De mangler, vi har haft, de er jo altid blevet udbedret af dygtige og venlige medarbejdere. Jeg er godt klar over, at der med nybyggeri altid er en masse ting, som skal rettes op.”

Parret havde en indretningsarkitekt fra Bonava tilknyttet, som hjalp dem med, at finde de helt rigtige løsninger til deres tilvalg i lejligheden, hvilket var en stor hjælp: ”Hun var fantastisk, fordi vi havde jo en masse tilvalg, og så var hun vældig dygtig til at sætte sig ind i vores tanker og finde gode løsninger til os,” fortæller Kari, og Erik fortsætter: ”For eksempelvis fik vi etableret et gæsteværelse med en dør ind til badeværelset og ekstra ventilation. Hun lavede også lidt om på entréen, så vi fik lidt mere luft med en skråvæg.”

Da parret til sidst bliver spurgt om hele deres oplevelse med Bonava, er der ingen tvivl: ”Vi føler jo, at vi har været heldig, fordi vi i selve salgsprocessenen er blevet ledt på vej til den rigtige del i forhold til vores præferencer. Og alle vores forventninger er jo blevet opfyldt,” siger Erik. ”Absolut,” afslutter Kari og fortæller, at deres 17-årige kat Cirkeline også er faldet godt til i de nye omgivelser.

Erik og Kari har følt sig trygge i hele processen fra byggeri til hjem, og de har været glade for kommunikationen. ”Der blev taget godt hånd om os undervejs. Vi blev inviteret til møder, hvor vi kunne se, hvordan byggeriet skred fremad, og vi blev forklaret, hvad der skulle blive af det hele. Det har været nogle vældig fine møder, som vi har været vældig glade for,” fortæller de og tilføjer smilende: ”I har leveret det, I har solgt os.”