For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Dortes historie

Nybyggede lejligheder med altan og udsigt til græsplæne og naturområde i Golf Residence

Du er lidt på landet, og alligevel ikke langt fra byen

Dorte Broberg købte en lejlighed i Golf Residence på Farum Kaserne, fordi hun faldt for indretningen og de grønne omgivelser. Her fortæller hun om flytteprocessen fra hus til lejlighed og samarbejdet med Bonava.

Dorte boede i et ældre hus i Brønshøj, før hun flyttede ind i Golf Residence på Farum Kaserne i maj 2017. Huset var blevet for stort efter Dorte blev enke, og hun mente derfor, at det var tid til forandring: ”Før boede jeg i Brønshøj, så det er lidt af et skift, men det er et godt skift, synes jeg.” Dorte har en søn i Allerød, som hun nu er kommet til at bo tættere på. ”Der er jo ikke så langt, så det er jo dejligt – og så er jeg lige blevet farmor”, fortæller Dorte smilende.

Et velkendt område nær København

Dorte var godt bekendt med området i forvejen. ”Jeg er kørt forbi hundredvis af gange, fordi vi havde sommerhus i Jægerspris – og så er jeg jo kommet forbi og har tænkt, at her var da dejligt.” Dorte tilføjer, at hun også kunne få meget mere for pengene, hvis hun flyttede lidt væk fra København og uddyber: ”Her er super hyggeligt. Du er lidt på landet, og alligevel er du ikke så langt fra byen. Det tager kun 20 minutter at køre ind til København, hvis du kører ad motorvejen. Det er jo ikke galt.”

Et af kriterierne til hendes nye hjem var en altan. Dorte fortæller: ”Det var vigtigt, at der var altan, elevator og frisk luft. Selvfølgelig skulle der også være god plads og vedligeholdelsesfrit de første mange år.” Til spørgsmålet om, hvad hun faldt for ved hendes nye lejlighed, svarer Dorte: ”Jeg tror, jeg faldt for indretningen og området. Lejligheden ligger jo lige ved siden af skoven og golfbanen på den anden side, hvor der er gode muligheder for at gå dejlige ture.”

Godt med plads og ro

Dorte er især glad for lejlighedens bryggers. ”Det er rigtig dejligt, når man kommer fra et hus, for så får man lidt mere opbevaringsplads,” fortæller en glad Dorte. Stuens størrelse er også et stort plus. ”Altså jeg har boet i et hus, men stuen her virker bare meget større og lysere på en eller anden måde. Det synes jeg er dejligt.” Lejligheden er også godt isoleret, hvilket vækker glæde hos den nye beboer. ”Her er overhovedet ikke lyt, jeg kan overhovedet ikke høre naboerne. Kun hvis der lige er en eller anden, der borer, og det er jo klart, det gør vi alle sammen lige i øjeblikket. Der er stadig folk, som ikke er flyttet ind i opgangen endnu.”

Det er rigtig dejligt, når man kommer fra et hus, for så får man lidt mere opbevaringsplads.

Samarbejdet med Bonava

Dorte kom lidt sent ind i byggeprocessen, så mange af de forskellige tilvalg var allerede overstået, men det lykkedes alligevel at få gjort boligen lidt personlig: ”Så var Bonava så søde at sige, at jeg godt kunne få lov til at lave lidt om på nogle af køkken-elementerne, fordi jeg ville have nogle flere skuffer.” Dorte nåede også at få et ekstra indbygget skab i entréen og hjul med lås på den flytbare køkkenø.

Samarbejdet med Bonava har også været over al forventning. ”Jamen, det har været fantastisk. De holder jo hele tiden åbent hus, inviterer til rejsegilde eller informationsmøde og holder hele tiden én opdateret.” Dorte fortsætter: ”Jeg synes, Bonava har været utroligt søde. Og hvis du ringer med spørgsmål, så får du altid svar. Jeg synes virkelig, at det har været en god proces hele vejen igennem.”

Hvorfor valgte Dorte Bonava?

Dorte fortæller også, at tidsplanen er blevet overholdt. ”Jeg fik at vide, at lejligheden skulle være færdig 1. maj, og jeg fik nøglerne den 25. april, så det har fungeret godt hele vejen igennem.” Men hvorfor valgte Dorte egentlig Bonava? ”Fordi I er et stort velrenoveret firma. Så jeg tænkte, at de nok har økonomien og det hele i orden. Min mand var bygningskonstruktør og havde mange erfaringer med større byggepladser, derfor tænkte jeg, at det måtte være et godt firma, fordi man kender det, og det har eksisteret i mange år, selvom I har skiftet navn.”

Det hele er stadig nyt, så Dorte har kun hilst kort på naboerne i opgangen og på parkeringspladsen. Hun ser dog frem til, at hendes gode ven flytter ind i blokken ved siden af. ”Vi skal til åben byggeplads derhenne i morgen”, siger hun med stor entusiasme.

Afslutningsvis fortæller Dorte, at hun har følt sig tryg hos Bonava igennem hele processen. ”Der er ikke noget, hvor jeg har sagt åhhh nej altså. Det er kun med min flyttemand, men det har jo intet med Bonava at gøre,” siger Dorte og griner.