Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Vores fem køkkentyper

Sæt dit personlige præg på dit hjem med vores fem køkkentyper

Ligesom din bolig er vores køkkener skabt i et holdbart design med slidstærke materialer for at sikre dig et godt hjem langt ud i fremtiden.


Basis:
det moderne køkken

Vores standardvalg til din bolig er et minimalistisk og stilfuldt køkken, som udstråler dansk køkkendesign. De glatte hvide køkkenlåger og den mørke bordplade i grå laminat står i flot kontrast til hinanden og giver et enkelt og stilrent udtryk. Det minimalistiske design giver dig mulighed for at indrette personligt med dit foretrukne køkkenudstyr og farverige detaljer eller holde det helt enkelt.

Bonava Køkken Indretning Køkkentrends

  

Bonava Køkken Indretning Køkkentrends


Klassisk:
det landlige og klassiske køkken

Klassisk er til dig, der ønsker et stemningsfyldt og charmerende køkken. Uanset hvordan køkkendesigns udvikler sig, holder denne stil ved og giver dit køkken et tidløst og stilbevidst udtryk. De indrammede låger fremhæver elementerne og træbordpladen i laminat fuldender det traditionelle look.

  


Elegant:
det nordiske og praktiske

Med sine rene og enkle overflader emmer dette køkkenvalg af skandinavisk design. Materialerne er rengøringsvenlige og afspejler det nordiske islæt, hvor de hvide overflader reflekterer det naturlige lys og åbner rummet op. Dette giver en større rumfornemmelse og indbyder til kulinarisk kreativitet.

Bonava Køkken Indretning Køkkentrends

  

Bonava Køkken Indretning Køkkentrends


Kontrast:
den rå og designsikre stil

Det industrielle look er til dig, der ønsker et designsikkert og råt køkken. De sorte låger og den mørke laminatbordplade forenes i en smuk kombination og giver et dristigt udtryk til boligens samlingspunkt. Samtidig udstråler køkkenvalget underspillet luksus, der er fremhævet af kontrasten mellem det mørke køkken og hjemmets naturlige lys.

  


Moderne:
et trendigt design

Med køkkenvalget moderne følger du tidens tendenser og får samtidig et holdbart køkkendesign. Køkkenet er til dig, som ønsker at skille sig ud og lege med indretningen. Bordpladen i marmor giver et luksuriøst, rent og klassisk præg, mens de gråtonede låger kombineret med retro greb giver rummet karakter.

Bonava Køkken Indretning Køkkentrends