Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Vores fem køkkentyper

Sæt dit personlige præg på dit hjem med vores fem køkkentyper

Ligesom din bolig, er vores køkkenvalg sprit nye og lavet af de bedste materialer for at sikre dig et godt og holdbart hjem langt ud i fremtiden.


Minimalism:
det moderne køkken

Vores standardvalg til din bolig er et minimalistisk og stilfuldt køkken, som udstråler dansk køkkendesign. De glatte hvide køkkenlåger og den mørk bordplade i grå laminar står i flot kontrast, hvilket giver dig et enkelt og udtryksfuldt køkken. Det minimalistiske udtryk gør det nemt for dig at skabe din personlige stil med forskelligt køkkenudstyr og farverige detaljer, som du ønsker, skal indgå i dit køkken.

  


Tradition:
det landlige og klassiske køkken

Tradition er til dig, der ønsker et køkken med den perfekte balance mellem nutid, fremtid og fortid. Her følger stilen en klassisk tradition med moderne indslag. Det tidsløse udtryk er repræsenteret af indrammede låger og træbordplade i laminat, hvilket føles rigtigt både i dag og om 10 år.

  


Nordic:
det nordiske og praktiske

Med sine rene og enkle overflader emmer dette køkkenvalg af skandinavisk design. Materialerne er nordisk inspireret og de hvide overflader reflekterer rummets naturlige lys, hvilket åbner rummet op og giver det en større fornemmelse. Køkkenet er moderen og byder på rengøringsvenlige materialer, som bærer præg af nordisk natur.

  


Industry:
den rå og designsikre stil

Det industrielle look er til dig, der ønsker et designsikreret og råt køkken. De sorte låger og den mørke laminatbordplade er den perfekte kombination og giver et dristigt udtryk til boligens samlingspunkt. Samtidig udstråler køkkenvalget underspillet luksus, der er fremhævet af kontrasten mellem det mørke køkken og hjemmets naturlige lys.

  


Trend:
et trendigt design

Med et trendigt køkkendesign mødes det naturlige og designrigtige udtryk. Køkkenet er til dig, som ønsker at skille dig ud og lade nye moderne farve bringe hygge ind i din bolig. Marmor bordpladen bidrager med rene og diskrete linjer og den grå farve på lågerne kombineret med retro greb giver rummet den trendye karakter, som er oppe i tiden.