Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Opskrift på Heges Halloween-suppe: Græskar- og gulerodssuppe

Opskrift på Heges Halloween-suppe: Græskar- og gulerodssuppe

I Bonava er vi ikke kun optaget af at skabe hjem og nabolag. Nogle gange er vi også hjemme hos os selv, og her er der flere af os, som godt kan lide at bruge tid i køkkenet. Faktisk mener vi, at resultaterne engang imellem bliver ret gode, og derfor vil vi gerne dele nogle af vores opskrifter med dig.

Hege, der sidder i vores norske marketing-afdeling, elsker at bruge friske råvarer, og samtidig må det gerne være lidt nemt. Denne Halloween-inspireret suppe smager ikke kun godt, men er også meget effektiv mod sæsonforkølelse. Velbekomme.


Ingredienser

500 gram græskar skåret i tern

100 gram gulerødder skåret i tern

2 løg

2 fed hvidløg

2 spsk. olie

Cirka 1 liter grøntsagsbouillon

1 dåse kokosmælk

Spidskommen

Chili

Cayennepeber

2 cm ingefær

Frisk koriander

Citronsaft

 

Fremgangsmåde

Start med at koge en liter vand og rør bouillonen i. Sæt til side. Steg derefter løg, hvidløg, spidskommen, ingefær, cayennepeber og chili i olie i en stor gryde. Mængden af de forskellige ingredienser afhænger af hvor stærk du vil have suppen - smag dig frem.

Når dette er svitset et par minutter i gryden, tilføjer du græskar og gulerødder, og steger et par minutter. Tilføj herefter så meget bouillon-vand at grøntsagerne er dækket. Hvis du foretrækker at suppen har en mere flydende konsistens, kan du tilføje lidt mere væske.

Suppen bør nu koge i ca. 20 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre. Blend så suppen med en stavblender, blender eller foodprocessor, og tilsæt kokosmælk. Smag til med citronsaft og muligvis flere krydderier.

Suppen kan serveres med et drys koriander, forårsløg, sort sesam eller stegte græskarkerner, som du nemt kan lave, ved at riste kernerne fra det græskar du bruger til suppen.

Hvis du ikke kan få fat i et græskar, kan suppen også laves med søde kartofler eller kun gulerødder.