amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Det grønne hjem

Invitér naturen ind i hjemmet

Dit hjem kan være grønt på mange måder. Det kan være energieffektivt, bruge miljøvenlige materialer, eller du kan rent fysisk invitere naturen indenfor.

På disse sider kan du få inspiration til bl.a. at indrette altanen med blomster og planter, som kan skabe hyggelige private frirum, give liv på rækværket eller måske endda skabe din egen mini-køkkenhave. Vi bygger ofte hjem i naturskønne områder, så her er der mulighed for at skabe sammenhæng mellem hjemmet og nabolaget.

Vi har også igangsat samarbejde med TagTomat, som startede i en baggård på Nørrebro og siden har været grundlægger for spirende, grønne fællesskaber rundt om i København. I samarbejde vil vi finde innovative løsninger for at skabe grønne fællesskaber, og der vil løbende komme inspiration til det grønne hjem på disse sider. For os er det grønne hjem også det sunde hjem.