amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Det grønne hjem

Det grønne hjem

Invitér naturen ind i hjemmet

Dit hjem kan være grønt på mange måder. Det kan være energieffektivt, bruge miljøvenlige materialer, eller du kan rent fysisk invitere naturen indenfor.

På disse sider kan du få inspiration til bl.a. at indrette altanen med blomster og planter, som kan skabe hyggelige private frirum, give liv på rækværket eller måske endda skabe din egen mini-køkkenhave. Vi bygger ofte hjem i naturskønne områder, så her er der mulighed for at skabe sammenhæng mellem hjemmet og nabolaget.

Vi har også igangsat samarbejde med TagTomat, som startede i en baggård på Nørrebro og siden har været grundlægger for spirende, grønne fællesskaber rundt om i København. I samarbejde vil vi finde innovative løsninger for at skabe grønne fællesskaber, og der vil løbende komme inspiration til det grønne hjem på disse sider. For os er det grønne hjem også det sunde hjem.