Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Velkommen hjem

Hvad leder du efter i dit nye nabolag?

Vil du være tæt på naturen eller i gåafstand til den lokale skole? Skal det være et sted, hvor du kan spille fodbold med børnene, eller invitere venner over til en sen søndagsbrunch? Hos Bonava har vi fokus på at skabe familievenlige, aktive og sociale nabolag, så dine behov og ønsker kan opfyldes.

Se vores forskellige projekter og find det nabolag, som passer til netop dig.

siteassets/brand-kampagne-2017/social380x380.jpg

Byliv, kultur og oplevelser

Vil du bo tæt på hyggelige restauranter og med byliv, shopping og kultur lige rundt om hjørnet? Velkommen hjem til et sted, hvor du altid kan invitere vennerne over til brunch og lære dine naboer at kende til vejfesten.

Find dit nye sociale nabolag
siteassets/brand-kampagne-2017/aktiv_380x380.jpg

Til en aktiv livsstil

Uanset om du foretrækker at starte dagen med yoga eller en løbetur i hurtigt tempo, så gør vi det nemt for dig at leve et aktivt liv tæt på dit hjem. Nyd en mountainbiketur i skoven efter arbejde eller en tenniskamp med naboen.

Find dit aktive nabolag
siteassets/brand-kampagne-2017/family380x380.jpg

For hele familien

Vores familievenlige nabolag er trygge, legepladsen er lige rundt om hjørnet og børnene kan let cykle i skole. Velkommen hjem til nye eventyr. Her kan børn være børn og din familie en familie.

Find dit familievenlige nabolag