Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Fairway Village

Fairway Village

Fairway Village er et lille pusterum i hverdagen. Gode nabolagsrammer, stort køkken-alrum og skønne uderum er kendetegnene for de minimalistiske rækkehuse på den gamle kaserne.

De 18 rækkehuse i Fairway Village er omgivet af smuk natur i et enestående område, som kan anvendes til både sport og rekreation. Rækkehusene er alle i to plan, der byder på hyggeligt køkken-alrum, badeværelse, opholdsstue, 3-4 værelser og gæstetoilet. 

Alle rækkehusene har både en solrig gårdhave og en dejlig terrasse med mulighed for at nyde solen på alle tidspunkter af døgnet. Der er indkøbsmuligheder lige i nærheden, og legekammeraterne er allerede flyttet ind. 

Boligernes forskellige dybder giver et varieret samlet indtryk, mens kombinationen af facadenicher og farvesætning skaber yderligere spil i nabolagets visuelle udtryk.

Fairway Village kombinerer by og natur, og de gode nabolagsrammer skaber basis for en god hverdag for både store og små.