Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rejsegilde på Farum Kaserne

29-08-2017, 00:00

Rejsegilde på Farum Kaserne

Den traditionelle rejsegildekrans vejede i vinden da Bonava med håndværkere og kunder fejrede rejsegilde på de to sidste punkthuse i Golf Residence på Farum Kaserne

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og sammen med røgen fra grillen understregede det den hyggelige stemning, da Bonava holdt rejsegilde for de sidste to af i alt fem bygninger i boligprojektet Golf Residence. Her kunne de kommende og nuværende beboere, der kommer fra hele Nordsjælland, lære hinanden bedre at kende, og tage hul på det gode naboskab.

Sektionschef Jakob Wissing Villadsen fra Bonava takkede i sin tale underentreprenører, leverandører, myndigheder og håndværkere, og understregede vigtigheden af samarbejde for at nå det gode resultat.

Produktionsdirektør Per Thomas Dahl filosoferede over kasernens udvikling fra at være et militært område, hvor man trænede krig, til i dag hvor nabolaget er præget af tryghed og fred. Samtidig kunne han glæde sig over at forløbet også har været trygt for håndværkerne; der har nemlig ikke været arbejdsulykker under byggeriet.

De første beboere flyttede ind i de hvide, funkisinspirerede lejligheder i slutningen af 2012. Herefter var der salgsmæssigt stille indtil oktober 2015, hvor den næste bygning blev sat til salg. Siden er det gået stærkt, og på rejsegildedagen var der kun seks ledige lejligheder tilbage af de i alt 90 boliger i projektet. Bonava forventer at alle boliger er beboet til næste sommer.

Mere information om Golf Residence: https://www.bonava.dk/bolig/farum/farum-kaserne/golf-residence

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava udspringer fra NCC og har skabt hjem og nabolag siden 1930’erne. I dag har Bonava 1.600 medarbejdere og er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland med en omsætning på SEK 13,5 milliarder i 2016. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm.  

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507