Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Premiere på nyt Bonava-boligprojekt i Glostrup

23-08-2017, 09:44

Premiere på nyt Bonava-boligprojekt i Glostrup

Nu er salget af de kommende ejerlejligheder i Egehusene ved Glostrup Stadion startet

For nyligt annoncerede boligudvikleren købet af grunden, der er nærmeste nabo til Egeparken og Glostrup Stadion, og søndag var der til premiere på ejerlejlighederne.

”I udviklingen af projektet har vi lagt vægt på at der er boliger, der passer til forskellige familiers behov”, fortæller salgs- og marketingdirektør Kristina Olsen fra Bonava. ”Nabolaget lægger naturligt op til et aktivt hverdagsliv for både yngre og ældre”.

Den vision har arkitekten, Kasper Danielsen fra Danielsen Architecture, taget til sig. ”Vi har skabt nogle hjem, der på den ene side har en høj funktionalitet, som gør at det bliver et dejligt sted at bo”, fortæller han. ”Samtidig er der en fin kontakt til nabolaget, hvor den omkringliggende natur spiller godt sammen med boligerne”.

Projektet på Stadionvej består af 4 bygninger med 12 ejerlejligheder i hver. De 2-4 værelses lejligheder er på 77-133 kvadratmeter og der er altan eller terrasse til alle boliger. Som noget særligt fremhæver boligudvikleren den fælles tagterrasse, der er kan anvendes af beboerne.

”Vi har spurgt mere end 8,000 mennesker om hvad der får dem til at trives i deres nabolag”, fortæller Kristina Olsen. ”Tryghed, grønne områder og mulighed for at have planter omkring sig ligger helt i top. Derfor valgte vi at lave en stor tagterrasse i Egehusene, hvor beboerne kan dyrke både fællesskab og krydderurter”.

Bonava forventer at starte byggeriet, så de første beboere kan flytte ind allerede i december 2018.

Mere information på https://www.bonava.dk/bolig/glostrup/egehusene/etape-i

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava udspringer fra NCC og har skabt hjem og nabolag siden 1930’erne. I dag har Bonava 1.600 medarbejdere og er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland med en omsætning på SEK 13,5 milliarder i 2016. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm.  

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507