Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Borgmester markerer rejsegilde på Nordsjællands første svanemærkede rækkehuse

22-06-2017, 11:06

Borgmester markerer rejsegilde på Nordsjællands første svanemærkede rækkehuse

Den traditionelle krans vejede i sommervinden da borgmester Jørgen Johansen, Allerød Kommune og Bonava med håndværkere og kunder fejrede rejsegilde på de svanemærkede rækkehuse i Blovstrød.

Den lune luft blandede sig med duften af grillede pølser, da Bonava holdt rejsegilde for de første 34 svanemærkede rækkehuse i Blovstrød.

Borgmester Jørgen Johansen vægt på, at Drabæk Huse er første del af den nye boligudvikling i Blovstrød.

”Det kommende byggeri er et symbol på fremtidens byudvikling, hvor kvalitet og social bæredygtighed går hånd i hånd”, sagde han og tilføjede, ”vi kan være stolte af så fantastisk et byggeri. Drabæk Huse er på en måde et symbol på den miljøbevidste borger, og dem vil vi gerne have til kommunen”.

Produktionsdirektør Per Thomas Dahl fra Bonava filosoferede over begrebet ’ et hjem’, og lovede de kommende beboere ”at I vil opleve venskab, nærhed og tryghed, og det er det, der skaber et hyggeligt nabolag.

Drabæk Huse repræsenterer det gode liv, med højt til himlen, trivsel i skolen og et godt naboskab” fortsatte han, inden der blev råbt et trefoldigt hurra for håndværkerne og byggeriet.

Til rejsegildet kunne de kommende beboere desuden hilse på hinanden, og få en rundvisning i byggeriet.

Drabæk Huse består af 78 et- og toplans rækkehuse i størrelsen 109-150 kvm til priser fra kr. 2.995.000. Iflg. Bonava’s hjemmeside er ca. 60 % af boliger allerede solgt.

Læs mere om Drabæk Huse her https://www.bonava.dk/bolig/allerod/blovstrod/drabak-huse/etape-i

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava udspringer fra NCC og har skabt hjem og nabolag siden 1930’erne. I dag har Bonava 1.600 medarbejdere og er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland med en omsætning på SEK 13,5 milliarder i 2016. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm.

Download billeder

 

 

Klik her for at downloade ovenstående billede

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507