Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava bygger boliger i Glostrup

30-06-2017, 11:10

Bonava bygger boliger i Glostrup

Boligudviklingsvirksomheden Bonava har investeret i en hjørnegrund i Glostrup, hvor der opføres 48 nye boliger.

Bonava har netop annonceret købet af en grund ved siden af Glostrup Stadion, hvor lokalplanen giver mulighed for at bygge ejerlejligheder i op til fire etager.

I nærområdet findes skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, og den nærmeste nabo er Egeparken. Parken byder på store, gamle egetræer, fælles grillsted og en legeplads.

Torben Modvig, administrerende direktør hos Bonava, er ikke i tvivl om at der er et marked for nybyggede ejerlejligheder i Glostrup.

”Glostrup har mange kvaliteter, og vi tilbyder attraktive hjem til priser, der er til at betale”, siger han og tilføjer, ”nabolaget giver rige muligheder for et trygt og aktivt familieliv, hvor hverdagen hænger sammen. Glostrups gode infrastruktur med kommende letbanestop gør området endnu mere interessant i fremtiden”.

Projektet, der kaldes Egehusene, er tegnet af det kendte arkitektfirma, Danielsen Architecture, og omfatter fire 4-etages bygninger med fem forskellige boligstørrelser og penthouselejligheder som den øverste etage. På den øverste etage ligger tillige en fælles tagterrasse, som Bonava forventer vil være med til at fremme fællesskabet mellem de kommende beboere.

For salgs- og marketingdirektør Kristina Olsen falder det fint i tråd med virksomhedens egne markedsanalyser. ”Vores undersøgelser viser, at man bliver gladere af at have udepladser, hvor man kan dyrke blomster og planter. Men boligkøberne i dag vil selv vælge mellem privatliv og fællesskab. Det giver Egehusene mulighed for med både private altaner og en fælles tagterrasse”.

Bonava, der er Danmarks største boligudvikler, forventer at starte salget i august og oplyser, at de første beboere flytter ind i slutningen af 2018.

Følgende billede kan downloades: 

Download billedet her

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507