Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava fejrer rejsegilde på Roskildes første svanemærkede boliger

15-03-2017, 10:52

Bonava fejrer rejsegilde på Roskildes første svanemærkede boliger

Sammen med Roskildes borgmester Joy Mogensen, håndværkerne og de kommende beboere fejrede Bonava rejsegilde på det miljømærkede rækkehusprojekt på Toppen i Trekroner.

Dannebrog og den traditionelle grønne krans strålede i forårssolen da Bonava holdt rejsegilde på Roskildes første svanemærkede boliger. Med til festlighederne var Roskildes borgmester Joy Mogensen, der reflekterede over forskellen på at bo i et gammelt hus, og det at flytte i et helt nyt nabolag som Toppen.

”Jer der skal bo her”, sagde hun, ”kommer til at give området et sprog. Det er jer, der lægger den første samtale, den første stemning, og den første atmosfære ind i området, og jeg håber, at I de næste mange år vil opleve, at det er her, I føler jer på Toppen”.

Arkitekt MAA Ulrik Storm, fra Mannik & Storm, udtrykte tilfredshed med realiseringen af projektet, der lever op til visionen om at være ’dit hjem i det grønne’.

”Toppen er et sympatisk nabolag, der er bynært og alligevel er her højt til loftet. Toppen er moderne, bæredygtigt og med kunst i landskabet”, tilføjede Per Thomas Dahl, produktionsdirektør hos Bonava, inden der blev råbt et trefoldigt hurra for håndværkerne.

Boligprojektet på Toppen omfatter 38 to-plansboliger, hvoraf de 30 allerede er solgt eller reserverede. De første beboere flytter ind i de nybyggede rækkehuse i september 2017.

Bonava er Danmarks største boligudvikler, og den første udvikler til at satse strategisk på bæredygtige familieboliger. Svanemærkning indebærer, at alle materialer i boligen er blevet vurderet og godkendt af Miljømærkning Danmark, og det sikrer, at hver enkelt bolig en stærk, grøn profil og et meget lavt energiforbrug. Bonava har næsten 600 svanemærkede hjem på vej eller afleveret til beboerne.

Læs mere om Toppen her

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507