Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava markerer endnu en milepæl i Ørestad

29-09-2016, 15:29

Bonava markerer endnu en milepæl i Ørestad

Med onsdagens rejsegilde markerer Bonava endnu en milepæl i det store boligprojekt i Nordre Fælledkvarteret i Ørestad.

Ingen der besøger Ørestad i den sydlige del af København er i tvivl om at her er hektisk byggeaktivitet. I Nordre Fælledkvarteret i Ørestad Syd er byggeriet af Royal Arena og skøjtehallen i fuld gang, og for Danmarks største boligudvikler, Bonava, er der også travlhed over hele linjen.

I begyndelsen af september flyttede de første beboere ind i Fælledhusene, og for to uger siden meddelte Bonava at Fælledudsigten II med 74 lejligheder var solgt til den svenske ejendomsinvestor, Fastighets AB Balder.

Onsdag kunne Bonava sammen med håndværkere og kommende beboere fejre rejsegilde, da Fælledudsigten I nåede sin fulde højde på 11 etager. Det skete med en traditionel fejring med krans, skåltaler og klapsalver til håndværkerne.

”I Nordre Fælledkvarteret har vi skabt et hyggeligt nabolag hvor der er mulighed for både privatliv og godt naboskab”, udtaler René Brandt, regionschef i Bonava. ”Bydelen får sin helt egen identitet i samspil med naturen og den kommende byfælled”.

De kommende beboere i Fælledudsigten I tager forskud på det gode naboskab allerede inden de flytter ind. Der er nemlig etableret et havelaug, der er med til at udforme den fælles tagterrasse. Bonava har valgt at få hjælp fra TagTomat, der er kendt for at skabe grønne fællesskaber.

”Vi tror på betydningen af at tage udgangspunkt i de kommende beboere når vi skaber hjem og nabolag”, siger administrerende direktør Torben Modvig. ”Det er vigtigt at huske at boligudvikling handler om mennesker og deres behov”.

Bonava inviterer i samarbejde med TagTomat på sanketur på fælleden søndag d. 9. oktober, hvor kyndige naturvejledere hjælper med at finde bær og svampe på det store naturområde. Sanketuren sker med udgangspunkt fra Bonava’s bobutik på Hannemanns Allé 2 i Ørestad.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507