Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava starter byggeriet af rækkehuse i Blovstrød

06-12-2016, 15:45

Bonava starter byggeriet af rækkehuse i Blovstrød

Mindre end et halvt år efter lanceringen starter Bonava nu byggeriet af de første boliger i Drabæk Huse i Blovstrød

Det er mindre end 6 måneder siden Bonava startede salget af svanemærkede rækkehuse i projektet Drabæk Huse, og allerede nu er gravemaskinerne i fuld gang på den kuperede grund i Blovstrød. Her er byggeriet af de første 20 boliger startet, samtidig med at hele grunden byggemodnes.

Ifølge Kim Poulsen, salgschef i Bonava, tegner det nye nabolag til at blive både levende og mangfoldigt. ”Drabæk Huse har tiltrukket unge og ældre familier fra både Nordsjælland og København”, fortæller Kim Poulsen og tilføjer at ”det passer fint med vores vision for området, der forener det gode liv med flot natur”.

”Vi sætter pris på det flotte bæredygtige byggeri, som ovenikøbet er svanemærket. Det bliver nemlig en flot indgang til vores by, hvor vi i øvrigt har fokus på udvikling. Vi ser også frem til at modtage mange nye borgere i vores by og med det her projekt rammer vi én af vores store målgrupper af tilflyttere – nemlig børnefamilier fra Københavnsområdet”, siger borgmester Jørgen Johansen.

Drabæk Huse er Nordsjællands første svanemærkede rækkehusbyggeri, og rummer 78 boliger i 1 og 2 plan. Bonava, der er Danmarks største boligudvikler, er pioner indenfor svanemærkning af boliger, og med byggeriet i Blovstrød runder virksomheden mere end 300 svanemærkede boliger, der er afleveret eller ved at blive bygget.

For administrerende direktør Torben Modvig, Bonava, er det naturligt at satse på bæredygtighed. ”Vi skaber nabolag med social sammenhængskraft hvor det er trygt at bo, og derfor skal boligerne også være sunde og energirigtige”.

De første beboere forventes at flytte ind i rækkehusene i Drabæk Huse i slutningen af 2017. 

Læs mere om Drabæk Huse her

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507