Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Åkæret 3, 12. sal, lejl. 1 Fem søstre, Tårn 2

Solgt

Åkæret 3, 12. sal, lejl. 1, 2 rum, 87 m²

Åkæret 3, 12. sal, lejl. 1

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
87 m²
Rum
2
Etage
12 af 12
Indflytning: Q4 2016
Faciliteter::
Altan
Solgt

Åkæret 3, 12. sal, lejl. 1, 2 rum, 87 m²

Åkæret 3, 12. sal, lejl. 1

Bo centralt med spektakulær udsigt fra de store altaner, mens du nyder de rolige omgivelser og åen.

Denne ejerlejlighed har udsigt til Ådalens skråninger og byen, og er centralt beliggende i Vejle.

Velkommen til Tårn 2 i Vejle

Tårn 2 er det sidste af Vejles ”Fem søstre”, der rejses med 48 indbydende ejerlejligheder på 87-135 kvm fordelt på 2, 3 eller 4 værelser. Denne lejlighed er en type A på 87 kvm med en skøn altan på 26 kvm, hvor både morgenmad, drinks og solen kan nydes. Der er trappeopgang med elevator til lejligheden. Herudover medfølger et depotrum til opbevaring.

Forkæl dig selv – A

Gennem entréen træder man direkte ind i lejlighedens samlingsrum med køkken og opholdsrum. Det lyse køkken er indrettet med køkken-ø og fra spiseafdelingen og opholdsafdelingen er der adgang til den østvendte altan. Denne lejlighed egner sig perfekt til solisten, duoen eller som forældrekøb. Her er tale om en meget funktionel bolig med optimal udnyttelse af pladsen. Hverdagen kan nydes med udgangspunkt i det lækre køkken/alrum, og du får også et skønt walk-in closet.

Uovertruffen udsigt

Oppe i denne højde er der en helt uovertruffen udsigt fra den østvendte altan, hvor du har direkte udsigt over Vejle Fjord og Vejle centrum – afslappende udsigt til livsnyderen.

Tæt på byen – omgivet af natur

Tårn 2 ligger midt i smørhullet mellem Vejle Ådal og byens centrum. Lejlighederne har alle en enestående udsigt til Ådalens naturskønne omgivelser, der kan tage pusten fra de fleste. Lejlighedernes gode beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med det rekreative områdes fred og ro – udsigt til afslapning.

Se flere lejligheder til salg i Fem Søstre
Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fem søstre, Tårn 2

Nu fuldendes de Fem Søstre; sidste chance for at købe de skønne lejligheder med fantastisk udsigt over byen og den smukke Vejle Ådal. Læs mere