Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Åkæret 3, 01. sal, lejl. 3 Fem søstre, Tårn 2

Solgt

Åkæret 3, 01. sal, lejl. 3, 4 rum, 135 m²

Åkæret 3, 01. sal, lejl. 3

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
135 m²
Rum
4
Etage
1 af 12
Indflytning: Q4 2016
Faciliteter::
Altan
Solgt

Åkæret 3, 01. sal, lejl. 3, 4 rum, 135 m²

Åkæret 3, 01. sal, lejl. 3

Bo centralt med spektakulær udsigt fra de store altaner, mens du nyder de rolige omgivelser og åen.

Denne ejerlejlighed har udsigt til Ådalens skråninger og byen, og er centralt beliggende i Vejle.

Velkommen til Tårn 2 i Vejle

Tårn 2 er det sidste af Vejles ”Fem søstre”, der rejses med 48 indbydende ejerlejligheder på 87-135 kvm fordelt på 2, 3 eller 4 værelser. Denne lejlighed er en type C på 135 kvm med en skøn altan på 29 kvm, hvor både morgenmad, drinks og solen kan nydes. Der er trappeopgang med elevator til lejligheden. Herudover medfølger et depotrum til opbevaring.

God plads og aftensol – type C

Perfekt lejlighed til den pladskrævende familie, som har brug for to ekstra værelser, der kan indrettes til børnebørn, hobbys eller gæster. Lejligheden har i alt 4 værelser og er den største af tårnets lejligheder. Det åbne køkken skaber en god sammenhæng til stuen, hvor du har en smuk udsigt mod Vejle Ådal i vest – her kan du nyde aftensolen og følge årstidernes skiften fra altanen og stuen. En stor lejlighed, hvor du kan trække dig tilbage og bruge tiden med familien. Desuden får du to badeværelser samt et skønt walk-in closet. Kvalitet og livsnydelse går op i en højere enhed, da lejligheden kræver et minimum af vedligeholdelse.

Tæt på byen – omgivet af natur

Tårn 2 ligger midt i smørhullet mellem Vejle Ådal og byens centrum. Lejlighederne har alle en enestående udsigt til Ådalens naturskønne omgivelser, der kan tage pusten fra de fleste. Lejlighedernes gode beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med det rekreative områdes fred og ro – udsigt til afslapning.

Se flere lejligheder til salg i Fem Søstre
Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fem søstre, Tårn 2

Nu fuldendes de Fem Søstre; sidste chance for at købe de skønne lejligheder med fantastisk udsigt over byen og den smukke Vejle Ådal. Læs mere