amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Udsolgt

Fem søstre, Tårn 2

Vestre Engvej 21, 7100, Vejle

Fem Søstre, Tårn 2 i Vejle

Nu fuldendes de Fem Søstre; sidste chance for at købe de skønne lejligheder med fantastisk udsigt over byen og den smukke Vejle Ådal.

Nybygget ejerlejligheder i smukke Ådalen med Vejles største altaner og fantastisk udsigt over byen. Ren livsnydelse. Midt i smørhullet mellem Vejle Ådal og byens centrum bygges det sidste tårn i Vejles 'Fem Søstre'. Lejlighederne har 180-graders udsigt, og de rundende altaner sikrer at der er en lækrog at finde.

Udsigt til naturens luner

Tårnet rummer 48 indbydende ejerlejligheder på 87-135 kvm fordelt på 2, 3 eller 4 værelser. De store vinduespartier og altaner på 26-40 kvm giver plads til, at du kan leve livet og nyde udsigten i fulde drag. Lejlighederne har alle en stor og ugenert opholdsaltan i hele boligens længde, hvor både morgenmad, drinks og solen kan nydes. Lejlighederne er i gennemført kvalitet fra top til tå, så du får en bolig, du vil nyde at komme hjem til.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Antal boliger
48
Antal etager
12
Faciliteter
Altan

Unikke egenskaber

Hver lejlighed rummer en stor, skøn altan i hele hjemmets længde, som udgør en forlængelse af hjemmet. Her kan du glæde dig til at skabe en masse gode minder med dine kære, eller i eget selskab med en bog og en god kop kaffe. Her er plads til at leve livet med den fantastiske udsigt til Vejles natur og by.

Natur og aktivitet

Området byder på et utal af rekreative muligheder. Du kan blandt andet gå på opdagelse i Ådalen og ved Vejle Fjord, der begge er optaget i Danmarks Naturkanon. Der er også masser af herlige gå/løbe- og cykelstier lige i nærområdet, og er du en rigtig vandhund, kan du prøve kræfter med sejllads i kajak eller kano.

Transport

Hvad enten du vælger offentlige transportmidler, bil eller cykel, er det både hurtigt og nemt at komme til og fra Fem Søstre. Cykelstien starter lige ude foran døren og herfra er det nemt cykle hyggelige ture rundt i Vejle og omegnen. Bussen går lige oppe fra hovedvejen, og på få øjeblikke kan du også komme på motortrafikvejen i bil. Skal du med toget, ligger Vejle station en kort gåtur på ti minutter fra din hoveddør.

Café og restaurant

Indkøbene kan let klares i Kvickly og Fakta, når der kommer uventede gæster, da begge er beliggende i gåafstand fra hjemmet. Skal du handle andet end kun dagligvarer finder du et stor udvalg af alt fra tøj til blomster og chokolade i Bryggen få minutter væk.

Interessepunkter

Interessepunkter