Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Fem Søstre

Fem Søstre

Fem Søstre

Grøn livskvalitet og godt naboskab

Nyd udsigten og de enestående grønne omgivelser i Fem Søstre, mens du hilser på naboen nede ved åen. Tårnene danner rammen om ægte livskvalitet både inde og ude.

Fem Søstre byder et charmerende og veletableret nabolag, hvor du har mange hyggelige bekendtskaber i vente. Fem Søstre består, nok ikke så overraskende, af fem tårne, hvoraf de fire allerede er bygget og er hjem for mange familier. De første beboere flyttede ind i 2008, og siden da er de Fem Søstre vokset tårn for tårn – og er i et kendt og populært stykke arkitektur i Vejle, der summer liv. Tårn 2 er det sidste tårn med kun få lejligheder tilbage – og som fuldender nabolaget op ad Ådalen.

Et område med muligheder

Området byder på hyggelige, grønne arealer mellem tårnene, hvor der er plads til fordybelse og ro. Her kan du drikke kaffe med naboen eller spil en omgang vikingespil med hele familien på de varme sommerdage. Trænger du til endnu mere liv, finder du Bryggen Shoppingcenter få minutter væk. Her kan du slå du løs i et stort udvalg af butikker og spisesteder, mens sukkertrangen kan blive stillet med en forfriskende is nede ved lystbådehavnen.

Kend dit nabolag

1 gågade
5 minutter til caféer og shopping
20 meter til Sønderåen
500 meter til Vejle station
1 bibliotek
1 havneområde

Café og restaurant

Indkøbene kan let klares i Kvickly og Fakta, når der kommer uventede gæster, da begge er beliggende i gåafstand fra hjemmet. Skal du handle andet end kun dagligvarer finder du et stor udvalg af alt fra tøj til blomster og chokolade i Bryggen få minutter væk.

Transport

Hvad enten du vælger offentlige transportmidler, bil eller cykel, er det både hurtigt og nemt at komme til og fra Fem Søstre. Cykelstien starter lige ude foran døren og herfra er det nemt cykle hyggelige ture rundt i Vejle og omegnen. Bussen går lige oppe fra hovedvejen, og på få øjeblikke kan du også komme på motortrafikvejen i bil. Skal du med toget, ligger Vejle station en kort gåtur på ti minutter fra din hoveddør.

Kultur og oplevelser

Er vejret gråt og trist, kan du slå dig løs i områdets kulturelle og underholdningsmæssige muligheder – så du kommer ikke til at kede dig. Vejle byder på lange række spændende oplevelser på diverse museer eller smut i biografen for at se den nyeste film. Du kan også finde inspiration til dig, dine børns eller børnebørns læsning på det lokale bibliotek, hvor der jævnligt holdes arrangementer for både store og små.

Natur og aktivitet

Området byder på et utal af rekreative muligheder. Du kan blandt andet gå på opdagelse i Ådalen og ved Vejle Fjord, der begge er optaget i Danmarks Naturkanon. Der er også masser af herlige gå/løbe- og cykelstier lige i nærområdet, og er du en rigtig vandhund, kan du prøve kræfter med sejllads i kajak eller kano.

Interessepunkter

Interessepunkter

Fem Søstre