amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Boliger i Ådalen

Boliger i Ådalen

Find din nye bolig i Ådalen

Idylliske omgivelser og hyggelige fællesskaber

Området ved Ådalen i Vejle er et helt unikt naturområde, som byder på skønne grønne arealer. Her snor Sønderåen sig ned forbi tårnene ”Fem Søstre”, og fortsætter dybt ind i Vejle Ådal. Samtidig finder du på den modsatte side af Ådalen det dejlige byliv ved Bryggen Shoppingcenter, der byder på et stort udvalg af butikker og spisesteder.

Et nabolag med udsigt

Nabolaget ved Ådalen byder på en unik kombination af natur og by, hvor du ikke er længere væk end en kort gåtur fra en is i lystbådehavnen eller tur på museet. Nabolaget huser fem tårne med ejerlejligheder kaldet ”Fem Søstre”. De fire første tårne er allerede solgt og er hjem for mange familier, så her summer af liv og hyggelige fællesskaber i nabolaget. Tårn 2 er det sidste tårn til salg, hvor du har udsigt over byen og de maleriske naturomgivelser.

Vores projekter i Ådalen

Nabolag i Ådalen

Find jeres nye hjem her