amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Ådalen

Ådalen

Idylliske omgivelser og hyggelige fællesskaber

Området ved Ådalen i Vejle er et helt unikt naturområde, som byder på skønne grønne arealer. Her snor Sønderåen sig ned forbi tårnene ”Fem Søstre”, og fortsætter dybt ind i Vejle Ådal. Samtidig finder du på den modsatte side af Ådalen det dejlige byliv ved Bryggen Shoppingcenter, der byder på et stort udvalg af butikker og spisesteder.

Et nabolag med udsigt

Nabolaget ved Ådalen byder på en unik kombination af natur og by, hvor du ikke er længere væk end en kort gåtur fra en is i lystbådehavnen eller tur på museet. Nabolaget huser fem tårne med ejerlejligheder kaldet ”Fem Søstre”. De fire første tårne er allerede solgt og er hjem for mange familier, så her summer af liv og hyggelige fællesskaber i nabolaget. Tårn 2 er det sidste tårn til salg, hvor du har udsigt over byen og de maleriske naturomgivelser.

Ådalen

Nabolag i Ådalen

ALLE NABOLAG I ÅDALEN