Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Boliger i Vejle

Boliger i Vejle

Find dit nye hjem i Vejle

I det inderste af Vejle Fjord, hvor Vejle Ådal og Grejsdalen mødes, finder du smukke Vejle By. Vejle er med sine omkring 55.000 indbyggere Danmarks niende største by og byder på charmerende gader med en masse liv og stemning.

Det historiske Vejle 

Vejle er en gammel købstad, som er kendt helt tilbage fra 1256, og bynavnet, Vejle, betyder vadested. Et særligt kendetegn for Vejle er områdets stejle skrænter på begge sider af byen, hvor husene strækker sig opad.

I Vejle finder du en lang række kulturelle oplevelser og et rigt café- og shoppingliv. Samtidig har du også den hyggelige lystbådehavn og ikke mindst den rige natur i Vejle Ådal. Både Ådalen og Fjorden er optaget i Danmarks Naturkanon – og generelt byder Vejle på en overflod af skønne naturarealerne, hvor du kan få opladt batterierne efter en hektisk hverdag og lade tankerne flyve.

Vores projekter i Vejle

Nabolag i Vejle

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Vejle