amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 9,

Gennemlyst stueplan og udsigt over søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.795.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
112 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.277 kr.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 9,

Gennemlyst stueplan og udsigt over søen

Slå benene op og nyd sommeren på terrasseren. Invitér til store middage og fester uden at skulle bekymre dig om pladsen, mens børnene trygt kan lege på nabolagets legeplads.

Denne boligtype A giver dig et hjem på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det en skøn familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens kaffen kan nydes på én af de to terrasser.

Entré

Du mødes af en lys og indbydende entré, der er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et stort køkken med plads til at lave store middage eller bage boller med børnene. Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her er god mulighed for hyggelige stunder i sofaen. Stuens udformning gør det samtidig muligt at slå et langbord op og byde vennerne på en festlig middag.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Her kan du åbne ud til for- og baghave; det skaber en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt ved festlige begivenheder.

Værelser

På førstesalen finder soveafdelingen med tre gode og lyse soveværelser, der alle har fransk altan og mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Badeværelset ligger på førstesalen, og her er god plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er armaturerne naturligvis også vandbesparende, og de hårde hvidevarer med energimærkning A. Samtidig er hjemmets udstyret med gulvvarme, hvilket giver komfort og en stabil varme i boligen.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale