amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 8,

Åbent stueplan og ugeneret udsigt til søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.795.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
100 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.257 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 8,

Åbent stueplan og ugeneret udsigt til søen

Slå dørene op i begge ender af huset og mærk luften strømme igennem dit hjem. Velkommen til et svanemærket rækkehus med plads til store armbevægelser og en skøn udsigt over den lille sø.

Denne boligtype A er på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det et skønt hjem. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens kaffen kan nydes på én af de to terrasser.

Entré

Du bliver modtaget af en lys og indbydende entré, der er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et lyst køkken med plads til at kreere spændende middage samt en stue med udsigt over søen. Stuens rummelighed giver dig plads til hyggelige stunder i en stor sofa, leg med legoklodser og ikke mindst middagsgæster i weekenden.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Her kan du åbne ud til for- og baghave og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt til de store grillmiddage.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser med mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

Du har et praktisk gæstetoilet i stuen, mens det store badeværelse med bruseniche ligger på første sal.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er armaturerne vandbesparende, og de hårde hvidevarer er med energimærkning A.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale