amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 5,

Gennemlyst gavlbolig og udsigt til søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.795.000 kr.
Størrelse
130 m²
Byggegrund
117 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.368 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 5,

Gennemlyst gavlbolig og udsigt til søen

To terrasser og ekstra god plads til udfoldelse, er kendetegnene ved denne gennemlyste gavlbolig. Her kan du nyde søndag morgen med udsigt til søen og den omkringliggende natur.

Dette hjem er en boligtype A på 130 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til en dukkert i Øresund – bliver det næsten ikke bedre. Glæd dig til at bo i et hjem med tre lyse soveværelser samt et åbent stueplan, hvor lyset inviteres indenfor gennem de mange store vinduer.

Entré

Din entré er praktisk indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler, samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet består af et stort køkken med plads til mange kulinariske udfoldelser. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet, og her er der stor fleksibilitet inden for indretning. Sæt et langbord op til den store middag eller ryd gulvet, så der er plads til at hele familien kan tumle.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre, så du åbne op ud til den flisebeklædte terrasse i for- og baghave. Du kan herved skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan henover sommeren.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre indretningsvenlige soveværelser, som alle har en fransk altan, og mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I entréen har du et gæstetoilet i skandinavisk design, mens det store badeværelse ligger på førstesalen.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er de anvendte armaturer vandbesparende, og de hårde hvidevarer er med energimærkning A. Samtidig er boligen opvarmet med gulvvarme, hvilket gør det nemt at holde fødderne varme og en stabil temperatur.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale