amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 38,

Gennemlyst stue og udsigt til smuk natur

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.495.000 kr.
Størrelse
155 m²
Byggegrund
129 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.764 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 38,

Gennemlyst stue og udsigt til smuk natur

Åbent og gennemlyst stueplan, to tagterrasser, et master bedroom samt masser af plads til at boltre sig på, kendetegner dette dejlige hjem på 155 kvm. Bo i et charmerende nabolag tæt ved søen.

Dette svanemærkede rækkehus er en boligtype B i tre etager – og med få minutter på cykel til daginstitutionen – er det et ideelt hjem til familien. Her kan du blandt andet glæde dig over fire lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens udsigten kan nydes fra dine to tagterrasser.

Entré

Du træder ind i entré med kig gennem hele det åbne stueplan. I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, efter en hyggelig og kølig efterårsdag i skoven.

Køkken/alrum

I det store køkken/alrum har du et lyst og rummeligt køkken samt en stue, så du kan nemt underholde dine gæster, mens du laver en lækker middag.

Værelser

På første sal har du en soveafdeling med tre dejlige værelser. I værelserne kan du indrette med skabe alt efter dit behov. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, som inviterer de grønne omgivelser indenfor.

Master bedroom

Nyd en god bog på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom, eller åbn dørene og træd ud på terrasserne. Her har du udsigt over det grønne nabolag med de smukke, gamle træer. Du har også et stort forældrebadeværelse og mulighed for at indrette walk-in-closet.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design, mens badeværelset er placeret på førstesalen og er indrettet i samme stil.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de store glasdøre ud mod terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde den grønne udsigt, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i forhaven, hvor du igen kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueetagen.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket er der naturligvis anvendt hårde hvidevarer med energimærkning A og armaturerne er vandbesparende. Du har samtidig et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring af støvsugeren eller julepynten.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale