amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 37,

Svanemærket hjem og sikkert til skole

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.695.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
110 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.275 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 37,

Svanemærket hjem og sikkert til skole

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved ét åbent, gennemlyst stueplan, stort køkken, to hyggelige terrasser samt tre gode værelser. Glæd dig til at nyde de lune sommeraftener med venner og naboer.

Dette hjem er en boligtype A på 124 kvm fordelt på to etager. Dette hjem ligger få minutter på cykel til skole og danner rammen om det gode familieliv. Bo i et hjem med stor dynamik, da det er muligt at åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Entré

Fra forhaven træder du ind i entréen, hvor du har kig gennem hele stueplanet. Entréen rummer både vaskemaskine og tørretumbler, så det beskidte tøj ikke skal bæres igennem hjemmet efter en hyggelig efterårsdag i skoven.

Køkken og stue

I det lyse stueplan finder du et stort køkken med plads til at kreere de store middage. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet, og her er plads til både spisebord og hyggelig sofagruppe med udsigt over nabolaget. Under trappen finder du et praktisk depot med plads til støvsuger og kasserne med julepynt.

Terrasse

Slå terrassedørene helt op i begge ender af stueetagen og nyd din for- og baghave. Når stueetagen åbnes helt skabes en naturlig forlængelse af rummet i sommermånederne, som er praktisk når du har mange gæster på besøg til grillmiddagen.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan. Her er der god mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er indrettet i samme stil, og her er plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er anvendte armaturer naturligvis vandbesparende, og de hårde hvidevarer er alle af energimærkning A. Du har samtidig et depotrum under trappen til julekasserne og støvsugeren.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale