amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 35,

Gennemlyst hjem og skovtur i nabolaget

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.695.000 kr.
Størrelse
122 m²
Byggegrund
105 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.236 kr.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 35,

Gennemlyst hjem og skovtur i nabolaget

Velkommen til et dejligt hjem med en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagene både inde og ude.

Denne boligtype A er et 122 kvm gennemlyst hjem fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan glæde dig over et svanemærket hjem med plads til at boltre sig, tre lyse soveværelser samt et stort stueplan, mens du kan finde dit udendørs yndlingsspot på terrassen i for- eller baghaven.

Entré

Din entré er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, når du kommer tilbage fra en krævende løbetur i skoven. Fra entréen har du kig gennem hele det åbne stueplan og ud til naturen.

Køkken/alrum

Test dine kulinariske evner af i det store køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til de store såvel som små hyggelige stunder; uanset om der skal bygges med legoklodser på gulvet eller holdes den store nytårsmiddag.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og soveværelser, der alle har fransk altan. Her kan du nemt indrette med skabe, alt efter dit opbevaringsbehov.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger praktisk placeret ved værelserne på første sal. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

I stuen har du både en almindelig dør og en skydedør, så du kan åbne helt op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i de varme måneder. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i forhaven.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale