amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 34,

Gennemlyst hjem og tæt ved Øresund

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.695.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
113 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.279 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 34,

Gennemlyst hjem og tæt ved Øresund

Velkommen til et rummeligt hjem med en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Dette rækkehus er en boligtype A på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser samt et stort stueplan, mens du kan finde dit udendørs yndlingsspot på terrassen enten i for- eller baghaven.

Entré

Din entré er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, når du kommer tilbage fra en krævende løbetur i skoven. Entréen er lys og venlig, og du har kig gennem hele det åbne stueplan og ud til naturen.

Køkken og stue

Test dine kulinariske evner af i det store køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til de store såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, hvor der kan sættes et langbord op til fødselsdagene eller livets andre glædelige begivenheder.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og soveværelser, der alle har fransk altan. I værelserne kan du også indrette med skabe, alt efter dit opbevaringsbehov.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger praktisk placeret ved værelserne på første sal. Alle armaturer i boligen er naturligvis vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

I stuen har du både en almindelig glasdør og en skydedør, så du kan åbne helt op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i de varme måneder. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om i forhaven. Du kan herfra åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af det åbne stueplan.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale