amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 31,

Gennemlyst stueplan og leg i nabolaget

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.795.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
103 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.261 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 31,

Gennemlyst stueplan og leg i nabolaget

Slå benene op og nyd de lune dage med en god bog på terrasseren. Invitér til store middage og fester uden at skulle bekymre dig om pladsen, mens børnene trygt kan lege på nabolagets legeplads.

Denne boligtype A er et svanemærket hjem på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – danner det gode rammer for familielivet. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens kaffen kan nydes på én af dine to terrasser.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, som er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler samt en bøjlestang til overtøjet. Fra entréen har du kig gennem hele stueplanet og ud til den smukke natur ved søen.

Køkken og stue

I stueplanet har du et køkken med god plads til at lave spændende middage eller bage kage med børnene søndag formiddag. Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, med plads til hyggelige stunder i sofaen. Stuens udformning gør det muligt at slå et langbord op og byde vennerne på en aften i festligt lag.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Her kan du åbne ud til for- og baghave; det skaber en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren.

Værelser

På førstesalen finder soveafdelingen med tre gode og lyse soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan og mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Badeværelset ligger på førstesalen, og her er god plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette hjem er svanemærket, er armaturerne naturligvis vandbesparende, mens de hårde hvidevarer er med energimærkning A. Samtidig er hjemmets udstyret med gulvvarme, hvilket giver lune fødder og en behagelig, stabil varme.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale