amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 30,

Stort køkken og eventyr i skoven

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.795.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
108 m²
Rum
4
Ejerudgift
14.572 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 30,

Stort køkken og eventyr i skoven

Slå benene op og nyd sommeren på terrassen med udsigt til søen. I dette hjem kan du invitere til store middage uden at skulle bekymre dig om pladsen, mens børnene leger i det trygge nabolag.

Denne boligtype A giver dig et hjem på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til daginstitution og skole – er det en skøn familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til et hjem med tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan og en terrasse i både for- og baghave.

Entré

Fra forhaven træder ind i den lyse og indbydende entré. Entréen er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken og stue

I det store køkken/alrum er der god plads til at lave store middage eller bage boller med børnene søndag formiddag. Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her er god mulighed for at indrette en hyggelig afdeling med en stor sofa til filmaftenerne. Stuens rummelighed gør det samtidig muligt at slå et langbord op og byde vennerne på en festlig middag.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Du kan derfor nemt åbne ud til for- og baghave og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt til de store grillmiddage.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre gode og lyse soveværelser. Alle værelserne har store vinduer med en fransk altan, så du får det meste ud af nabolagets natur og ikke mindst dagslyset.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, der er i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er i samme stil, og her er god plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette er et svanemærket hjem, er armaturerne vandbesparende og de hårde hvidevarer har energimærkning A. Samtidig opvarmes hjemmet med gulvvarme, hvilket giver lune fødder samt en god, stabil varme.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale