amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 13,

Charmerende tagterrasser og udsigt til søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.995.000 kr.
Størrelse
161 m²
Byggegrund
115 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.819 kr.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 13,

Charmerende tagterrasser og udsigt til søen

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af fra hverdagens stress. Tag en god bog under armen og find dit yndlingssted i dit nye hjem.

Dette hjem er en stor gavlbolig med 161 kvm at boltre sig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra leg med legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et hjem med tre gode børneværelser samt et master bedroom, hvor udsigten kan nydes på én af de to tagterrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken/alrum

I det gennemlyste køkken/alrum har du et stort køkken til kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Stuen giver gode muligheder for at indrette med en stor sofa, så hele familien kan samle sig under tæpper og med varm kakao efter en hyggelig svampetur i skoven.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. Samtidig har alle værelserne en skøn, tilhørende fransk altan.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her kan du nyde nabolagets natur fra to sider på dine to tagterrasser. Her er et skønt forældrebadeværelse og mulighed for at indrette walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stuen, men der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er Svanemærket, er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Du har en terrasse med udgang fra stuen, yderligere en flisebelagt terrasse ved køkkenet. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen op og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel på de varme sommerdage eller til den helt store grillmiddag med naboerne.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og da dette er en gavlbolig, er der to vinduer ved trappen.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale