amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 12,

Gennemlyst stue og udsigt til søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.795.000 kr.
Størrelse
153 m²
Byggegrund
112 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.708 kr.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 12,

Gennemlyst stue og udsigt til søen

Åbent og gennemlyst stueplan, to tagterrasser og et master bedroom kendetegner dette rummelige hjem på 153 kvm. Bo i et charmerende nabolag lige ved søen.

Denne boligtype B er et gennemlyst rækkehus i tre etager – og med få minutter på cykel til daginstitutionen – er det et perfekt hjem til familien. Du kan blandt andet glæde dig til fire lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, men udsigten kan nydes fra de to tagterrasser.

Entré

Du træder ind i entréen, hvor du har kig gennem hele det åbne stueplan. Her finder du også vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hele hjemmet, når du kommer tilbage fra en udfordrende løbetur i skoven.

Køkken/alrum

I det store køkken/alrum har du et lyst og rummeligt køkken samt en stue, så du kan nemt underholde gæster, mens du kreerer en lækker middag.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser med god mulighed for at indrette med skabe. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, så du får det bedste ud af dagslyset.

Master bedroom

Nyd en god bog på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom, eller åbn dørene og træd ud i lyset. Her har du udsigt over hele det grønne nabolag med de eventyrlige, gamle træer. Her er et stort forældrebadeværelse og mulighed for at indrette walk-in-closet.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design, mens badeværelset er placeret på førstesalen og er indrettet i samme stil. Alle armaturerne er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de store glasdøre ud mod terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten ned til søen, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om i forhaven, hvor du igen kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af det åbne stueplan.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk depotrum under trappen for til ekstra opbevaring. Dit hjem er samtidig indrettet med hårde hvidevarer med energimærkning A.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale