amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 10,

Lyse rum og enestående udsigt over søen

Kom indenfor

Rum
4
Størrelse
124 m²
Pris
4.795.000 kr.
Byggegrund
103 m²
Ejerudgift
4.260 kr.
Boligtype
Rækkehuse
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 10,

Lyse rum og enestående udsigt over søen

Slå dørene op i begge ender af huset og mærk luften strømme gennem dit hjem. Velkommen indenfor i et hjem med plads til store armbevægelser og med en enestående udsigt over søen.

Denne boligtype A giver dig et hjem på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det en skøn familiebolig. Her kan du blandt andet nyde tre lyse soveværelser, et åbent stueplan og to dejlige terrasser at drikke kaffen på.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et køkken med god plads til at bage boller med børnene. Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her kan du samle familien til hyggelige stunder i sofaen. Stuens rummelighed gør det samtidig muligt at slå et langbord op, og byde vennerne på en festlig middag.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Her kan du åbne ud til for- og baghave og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt til de store grillmiddage.

Værelser

På førstesalen finder soveafdelingen med tre gode og lyse soveværelser. Alle værelser har fransk altan, og mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er i samme klassiske design, og her er god plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er armaturerne vandbesparende, og de hårde hvidevarer med energimærkning A. Samtidig opvarmes boligen med gulvvarme hvilket giver komfort og en god, stabil varme.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os