amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 1,

Sol på tagterrasserne og leg i nabolaget

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.795.000 kr.
Størrelse
161 m²
Byggegrund
117 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.838 kr.
Terrasse
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 1,

Sol på tagterrasserne og leg i nabolaget

Kom indenfor i et gennemlyst og åbent hjem på 161 kvm med plads til hele familien. Her får du en skøn gavlbolig med tagterrasse og stort køkken i trygt nabolag.

Denne boligtype B er i tre etager – og med få minutter på cykel til skolen – er det en perfekt familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til fire, lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens udsigten over nabolaget kan nydes fra de to tagterrasser.

Entré

Fra forhaven træder du ind i entréen, hvor du har kig gennem hele det åbne stueplan. Her står vaskemaskine og tørretumbler, så det beskidte tøj ikke skal bæres igennem hele hjemmet, når du er tilbage fra en udfordrende løbetur i skoven.

Køkken/alrum

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser til dine gæster. Den store stue gør det samtidig muligt at sætte et langbord, så du kan holde den helt store fødselsdagsfest. Du kan også indrette dig med en stor sofa og nyde en filmaften med familien. I dette hjem har du ekstra godt lysindfald, da der er gavlvinduer i stuen.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og lyse soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. Desuden har alle værelser franske altaner for maksimal udnyttelse af dagslyset.

Master bedroom

Åbn dørene ud til tagterrasserne på øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her har du udgang til en tagterrasse på hver side af rummet, så du får mest muligt ud af dagslyset. Desuden har du mulighed for at indrette en walk-in closet. I dit master bedroom finder du samtidig et stort forældrebadeværelse.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i klassisk, skandinavisk design, og badeværelset på førstesalen er i samme klassiske stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på terrassen kan du altid flytte om i forhaven og tænde grillen, hvor du igen kan åbne helt op indtil køkkenet og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale