amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Vedbæk Park

Vedbæk Park

Grillmiddag med naboerne og svømmetur med venner

Bo i naturskønne omgivelser i bæredygtige hjem kun en kort cykeltur fra en dukkert i havet. Vedbæk Park er stedet for dig, der elsker natur og udendørsliv uden at gå på kompromis med bylivet.

I Vedbæk Park mødes du af glæden af den nordsjællandske natur lige ude for døren af de kommende 105 bæredygtige familieboliger i to og tre plan, som bygges med fokus på livskvalitet mellem flotte, gamle træer i et karaktergivende landskab, der giver rig mulighed for sjov og leg. Gå på opdagelse ad de mange gå- og cykelstier i nabolaget, hvor du kan tage en hyggetur eller udfordre dig selv på din mountainbike. Er du mere en vandhund, finder du Vedbæk Havn og to sandstrande en kort cykeltur fra Vedbæk Park, som er ideelt til sejlads, windsurfing eller en forfriskende svømmetur. Og når du savner mere af byens puls, er du ikke længere end en halv times kørsel til de mange københavnske glæder.

Et sted, du føler dig hjemme

Vedbæk er et hyggeligt miljø med flere dagligvarebutikker, gode shoppingmuligheder og ikke mindst dejlige spisesteder, når du skal forkæles lidt ekstra. Vedbæk Park skaber rammerne med lokale glæder for alle typer familier i rummelige og moderne rækkehuse, hvor der er plads til livets mange glæder både inde og ude.

Kend dit nabolag

4 Daginstitutioner
25 minutter til indre København
6 minutter til Vedbæk Havn
14 spisesteder
2 sandstrande

Transport

Vedbæk St. ligger omkring en kilometer fra Vedbæk Park og herfra tager det knap 25 minutter med Kystbanen til det centrale København. Motorvejen når du på få minutter i bil, og har du lyst kan du følge cykelrute 9 hele vejen fra Helsingør til København og videre.

Daginstitution og skole

Den daglige logistik spiller en væsentlig rolle som børnefamilie. Vedbæk skole finder du mindre end en kilometer væk fra det nye nabolag, hvilket gør hverdagen mere enkel, for dig som beboer i Vedbæk Park. Samtidig er der også et rigt udvalg af daginstitutioner for de mindre børn i lokalområdet.

Nabolagets historie

Vedbæk Park ligger på den gamle forsvarskommando og herskabsboligen Henriksholm, der har huset alt fra flygtninge til militærfolk. H.C. Andersen har også gået i områdets natur og tænkt eventyrlige tanker. Nabolagets rige historie med store danske familier har givet anledning til mange store beslutninger og historien er inddraget i udformningen af de kommende boligers skønne fællesarealer.

Café og restaurant

Indkøbene klarer du let i Irma og Aldi, der begge ligger få minutter fra Vedbæk Park, mens din søde tand kan blive tilfredsstillet i Paradis eller iskiosken på Vedbæk Havn. Skal du på en større indkøbstur, er du kun ti minutter fra hyggelige Hørsholm Midtpunkt, som byder på et stort udvalg af alt fra tøjbutikker til delikatesseforretninger.

Interessepunkter

Interessepunkter

Projekter i Vedbæk Park

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.