amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Vedbæk Park

Vedbæk Park

Grillmiddag med naboerne og svømmetur med venner

Bo i naturskønne omgivelser kun en kort cykeltur ned til i dukkert i havet i bæredygtige hjem. Vedbæk Park er stedet for dig, der elsker natur og udendørsliv uden at gå på kompromis med bylivet.

I Vedbæk Park mødes du af glæden af den nordsjællandske natur lige ude for døren af de kommende 105 bæredygtige familieboliger i to og tre plan, som bygges med fokus på livskvalitet mellem flotte, gamle træer i et karaktergivende landskab, der giver rig mulighed for sjov og leg. Gå på opdagelse ad de mange gå- og cykelstier i nabolaget, hvor du kan tage en hyggetur eller udfordre dig selv på din mountainbike. Er du mere en vandhund, finder du Vedbæk Havn og to sandstrande en kort cykeltur fra Vedbæk Park, som er ideelt til sejlads, windsurfing eller en forfriskende svømmetur. Og når du savner mere af byens puls, er du ikke længere end en halv times kørsel til de mange Københavnske glæder.

Et sted, du føler dig hjemme

Vedbæk er et hyggeligt miljø med flere dagligvarebutikker, gode shoppingmuligheder og ikke mindst dejlige spisesteder, når du skal forkæles lidt ekstra. Vedbæk Park skaber rammerne med lokale glæder for alle typer familier i rummelige og moderne rækkehuse, hvor der er plads til livets mange glæder både inde og ude.

Kend dit nabolag

4 Daginstitutioner
25 minutter til indre København
6 minutter til Vedbæk Havn
14 spisesteder
2 sandstrande

Transport

Vedbæk St. ligger omkring en kilometer fra Vedbæk Park og herfra tager det knap 25 minutter med Kystbanen til det centrale København. Motorvejen når du på få minutter i bil, og har du lyst kan du følge cykelrute 9 hele vejen fra Helsingør til København og videre.

Daginstitution og skole

Den daglige logistik spiller en væsentlig rolle som børnefamilie. Vedbæk skole finder du mindre end en kilometer væk fra det nye nabolag, hvilket gør hverdagen mere enkel, for dig som beboer i Vedbæk Park. Samtidig er der også et rigt udvalg af daginstitutioner for de mindre børn i lokalområdet.

Nabolagets historie

Vedbæk Park ligger på den gamle forsvarskommando og herskabsboligen Henriksholm, der har huset alt fra flygtninge til militærfolk. H.C. Andersen har også gået i områdets natur og tænkt eventyrlige tanker. Nabolagets rige historie med store danske familier har givet anledning til mange store beslutninger og historien er inddraget i udformningen af de kommende boligers skønne fællesarealer.

Café og restaurant

Indkøbene klarer du let i Irma og Aldi, der begge ligger få minutter fra Vedbæk Park, mens din søde tand kan blive tilfredsstillet i Paradis eller iskiosken på Vedbæk Havn. Skal du på en større indkøbstur, er du kun ti minutter fra hyggelige Hørsholm Midtpunkt, som byder på et stort udvalg af alt fra tøjbutikker til delikatesseforretninger.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vedbæk Park

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.