Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Vedbæk

Nybyggeri i Vedbæk

Nybyggede hjem i Vedbæk

Leder du efter en nybygget bolig i Vedbæk? Vi bygger familievenlige hjem i området. Vores nybyggeri i Vedbæk er svanemærkede, og det betyder, at du får et certificeret og sundt nybygget hjem.

Dit nye hjem

Dit hjem kommer til at danne rammen om hverdagen for dig og din familie, og derfor lægger vi stor vægt på udvælgelsen af byggematerialerne i vores nybyggeri i Vedbæk. Dette er dit hjem, og derfor skal du føle dig tryg. En nybygget og svanemærkede bolig sikrer dig det bedste hjem og indeklima i mange år fremover.

Nybygget bolig

At købe en nybygget bolig er en stor beslutning, og der er mange ting at tage stilling til såsom størrelse, område og pris. Vedbæk er et charmerende og grønt område, hvor du trygt kan lade dine børn vokse op, og samtidig er du tæt på byen samt masser af aktiviteter. Du kan således glæde dig til en hverdag, hvor der er plads til hele familien.

Nybyggede boliger stiger ofte i værdi efterhånden som byggeprocessen skrider frem og nærområdet færdiggøres. Så hvis du også er faldet for Vedbæks skønne charme, kan du trygt investere i en nybygget bolig.

Hos Bonava skaber vi ikke bare nybyggede boliger. Vores mål er at gøre hvert enkelt nybyggeri til det bedste nabolag, og dette er også tilfældet med vores svanemærkede rækkehuse i Vedbæk Park.

Vores nybyggede projekter i Vedbæk

Find jeres nye hjem i Vedbæk

Vi bygger nyt nabolag i