Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 93, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Sofahygge og lukket have

Kom indenfor i dette dejlige hjem med plads til hverdagen. Nyd et glas lemonade på terrassen i aftensolen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles til aftensmaden.

Rækkehuset er en boligtype A og er placeret ud mod fredskoven. Hjemmets 120 kvm er godt udnyttet og er bygget i et højt materialeniveau. Det nye hjem danner rammen om en hyggelig hverdag med et lyst køkken/alrum, tre soveværelser samt en dejlig terrasse, hvor du kan nyde udsigten til de grønne omgivelser.

Entré

Du træder ind i entréen, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. Her finder du et praktisk walk-in-bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og fin plads til at stille skoene og hænge frakken.

Køkken/alrum

Hjemmet byder på smukt Svane Køkken. Her har du god mulighed for at eksperimentere med nye opskrifter og spændende krydderurter. Invitér dine venner på en hyggelig aften og en lækker middag i det rummelig hjem i Vedbæk Park Vest.

Stue

Sammen med køkken/alrummet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver spændende indretningsmuligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Rummet har god plads, så du kan med fordel indrette en spiseplads, uden at gå på kompromis med en hyggelig sofakrog, hvor du kan slappe af med en kop te og et uldent tæppe.

Gæstetoilet og badeværelse

Rækkehuset rummer et gæstetoilet og et badeværelse. Gulvene er belagt med en nordisk, lysegrå flise og begge badeværelser er indrettet med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe til gavn for miljøet og din privatøkonomi.

Soveværelser

Du finder tre rummelige soveværelser på førstesalen. Hvis du blot behøver et eller to soveværelser, kan det sidste indrettes som kontor eller hobbyrum. I alle værelser er det der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe. En praktisk detalje i hverdagen.

Terrasse og have

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets vestvendte terrasse, hvor det er muligt at samle familien til en god grillmiddag. I haven har du desuden gode muligheder for plante dine yndlings frugttræer og -buske, så du kan plukke æblerne til æbletærten lige uden for døren.

Faciliteter

På hjemmets østlige side får du en privat parkeringsplads, så din bil altid står lige ved boligen. Her finder du også et praktisk skur, hvor du kan stille din mountainbike efter en udfordrende søndagstur i skoven. Når du får du gæster, kan de nemt parkere på nabolagets små veje.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
148 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere