Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 64, 4 soveværelser, 153 m²

Solrig tagterrasse og masterbedroom

Velkommen hjem til dit svanemærkede rækkehus i tre etager med egen tagterrasse og fire soveværelser. Vedbæk Park er et familievenligt nabolag, der inviterer til udendørs aktivitet for alle størrelser.

Dette hjem i Vedbæk Park Vest er gennemtænkt ned til mindste detalje og byder på et åbent stueplan, to badeværelser og en lukket have, hvor børnene trygt kan lege i græsset. Derudover, er rækkehuset svanemærket, hvilket betyder, at der er blevet taget ekstra hensyn til din sundhed og miljøet.

Entré

Når man træder ind i entréen føler man sig hurtigt hjemme, da det emmer af hygge. Entréen er flisebelagt og flerfunktionel, med en væg af skydelåger på højre side. Her har du muligheden for at skabe dit eget bryggers med vaskesøjle og bordplade, eller måske en bøjlestang til overtøjet. Samtidig er der en skydedør ind til stuen, så du kan nemt gemme vasketøjet væk.

Køkken

Ved siden af entréen finder du et lyst køkken fra Svane. Her er der god plads til at bage pandekager om søndagen med børnene og invitere familien til fødselsdagsbrunch. I køkkenet finder du hvidevarer fra Siemens.

Stue

Da hjemmet byder på et åbent stueplan, udgør stuen sammen med køkkenet hjerterummet i boligen. Stuens kvadratiske form ægiver dig gode indretningsmuligheder, så du kan skabe et hyggeligt sofahjørne samt en god spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden. Fra stuen er der et flot kig til trappen.

Gæstetoilet og badeværelse

I dette hjem finder du hele to badeværelser samt et gæstetoilet. Gæstetoilettet i stueetagen er indrettet med tidløse flise i lysegrå, hvilket bidrager til hjemmets skandinaviske udtryk. De to øvrige badeværelser er indrettet i samme stil. Her finder du også en moderne bruseniche samt vandbesparende armaturer, til gavn for miljøet samt din privatøkonomi.

Værelser

Hjemmet byder på tre soveværelser på førstesal. Her er det mulighed for at tilvælge garderobeskabe, efter eget behov og ønske, så du har muligheden for at opbevare tøjet pænt. Har du ikke brug for fire soveværelser, kan et eller flere indrettes som kontor, hobby- eller motionsværelse. Det er blot fantasien, der sætter grænser.

Masterbedroom

På øverste etage finder du hjemmets fjerde soveværelse – et dejligt masterbedroom med badeværelse og udgang til den vestvendte tagterrasse. Her finder du også et walk-in closet, som du kan indrettet præcis som du ønsker det. Du har også udgang til en fransk altan, der er ideel til at lufte dynerne på.

Terrasser

I dette hjem får du hele tre terrasser, så du kan få det meste ud af solen i sommerhalvåret. I den østvendte forhave kan du nyde morgenkaffen i mens du nyder udsigten til det hyggelig nabolag. Baghaven er vestvendt, hvilket giver gode muligheder for at nyde aftensolen og samle familien til en grillmiddag på terrassen.

Materialer og interiør

Hjemmet er svanemærket, hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt og de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Parkering

Du finder din personlige parkeringsplads foran dit nye hjem, så du nemt kan komme af med indkøbsposerne. Her er det muligt at tilvælge en carport, efter eget ønske, så din bil kan stå i ly for regn og frost. Har du mere end en bil, eller får du gæster på besøg, byder nabolaget på flere parkeringsmuligheder rundt på de små veje.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
153 m²
Grund
149 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere