Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 62, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Køkken fra Svane og samlet soveafdeling

Kom indenfor i dit arkitekttegnede rækkehus, der er kendetegnet af nordiske detaljer og spændende tilvalgsmuligheder. Velkommen hjem til et gennemlyst stueplan med plads til hele familien.

Denne boligtype A er et lyst hjem i to etager på 126 kvm med plads til store armbevægelser og en aktiv hverdag. Her får du et gennemlyst og åbent stueplan med lukket baghave, en separat soveafdeling, et badeværelse samt et gæstetoilet.

Entré

Fra hjemmets forhave træder du ind i den flisebelagte entré. I entréen har der været fokus på gennemtænkte løsninger og derfor finder du et bryggers bag en væg af skydedøre på højre side. Her finder du en integreret vaskesøjle, så du nemt og hurtigt kan vaske håndklæderne efter en tur på stranden.

Køkken

I naturlig forlængelse af entréen finder du hjemmets køkken, hvor du har god bordplads til at eksperimentere med nye madopskrifter og imponere gæsterne med en lækker middag. Køkkenet er af høj kvalitet fra Svane og byder på svanemærkede hårde hvidevare fra Siemens.

Stue

Stuen udgør hjemmets hjerterum og her er der gode indretnings muligheder. Du kan indrette en hyggelig sofakrog, hvor du kan slå benene op om søndagen i mens du nyder udsigten til hjemmets grønne have gennem store glaspartier. Rummet byder desuden på et smukt lyst trægulv, der giver hjemmet et skandinavisk look.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet, der er indrettet med tidløse, lysegrå fliser. På førstesalen finder du et badeværelse, der er indrettet i samme stil. Badeværelset byder også på en moderne bruseniche samt vandbesparende armaturer.

Værelser

Rækkehuset byder på en separat soveafdeling på førsteetage, der alle er indrettet med lyse trægulve samt store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor. I alle værelserne er det muligt at tilvælge garderobeskabe efter eget ønske, så dit tøj er pænt opbevaret.

Terrasser

Hjemmet byder på en lukket have med terrasse i naturlig forlængelse af stuen. Her kan du med fordel indrette med havemøbler, så familien kan samles omkring aftensmaden under åben himmel. Terrassen i forhaven er sydvendt, så du kan nyde eftermiddagskaffen i solen.

Materialer og interiør

Rækkehuset er svanemærket, hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie samt naturen. Alle materialer er nøje udvalgt og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Parkering

Foran dit nye hjem finder du din private parkeringsplads, så du nemt kan pakke bilen inden ferien eller stille varerne efter indkøbsturen. Her er det også muligt at tilvælge en carport, så bilen er beskyttet mod vind og vejr. Nabolaget byder desuden på flere parkeringspladser rundt omkring på de små veje, hvor gæsterne nemt kan parkere, når de kommer forbi til fødselsdagsbrunch.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
147 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.249 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere