Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 54, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Familievenligt rækkehus og privat terrasse

Velkommen til dit svanemærkede hjem med hjerterum og en åben plantegning. Her kan du slappe af i din sofakrog og nyde en god bog i nye omgivelser med en dejlig terrasse, have og stort køkken/alrum.

Dette er en skøn boligtype A i to etager på 126 kvm. Hjemmet byder på hele tre soveværelser samt et gæstetoilet og et badeværelse. Du kan blandt andet glæde dig til et flot lysindfald gennem store vinduespartier, et stort køkken og et åbent stueplan med en privat terrasse og have.

Entré

Når du træder ind i hjemmet, går du ind en praktisk entré med flisebelagt gulv. Her finder du en integreret vaskesøjle, der er gemt bag en væg af skydelåger. En praktisk detalje, der bidrager til at holde en den nordiske stil med rene linjer samt gemme vasketøjet pænt væk.

Køkken

I rækkehuset har du et køkken fra uno form, hvor du har god plads til at eksperimentere med nye madopskrifter og imponere for dine gæster med en lækker middag. I køkkenet finder du energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens, der bidrager til hjemmets grønne profil. Fra køkkenet har du skydedør ud til forhaven, så du kan åbne køkkenet endnu mere op.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkkenet og sammen udgør de to rum hjemmets hjerte. Stuens kvadratiske form gør det nemt at indrette hjemmet, som du ønsker det. Her er der god plads til både at indrette en god spiseplads, hvor familien kan samles, samt en hyggelig sofakrog. Slå benene op og nyd hverdagen i de lyse rammer, mens børnene bygger tårne af LEGO.

Gæstetoilet og badeværelse

Du finder et lyst gæstetoilet i stueetagen, der er indrettet i nordisk stil med flotte fliser og energivenlige armaturer. På første salen har du et dejligt badeværelse med flisebeklædt bruseniche, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På første sal finder du soveafdelingen med tre soveværelser. I flere af værelserne har du en fransk altan, så du får endnu mere ud af dagslyset og samtidig kan lufte dynerne. I alle tre værelser kan du tilvælge garderobeskabe, så dit tøj er pænt opbevaret.

Terrasser

Hjemmet byder på to gode terrasser. Fra stuen kan du åbne op til hjemmets private terrasse med have, hvor du kan skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Haven er omkranset af et træværk og en bøgehæk, der skaber privatliv i haven. Her kan du med fordel dyrke dine yndlingsgrøntsager og byde vennerne på en lækker sommersalat af egen høst.

Materialer og interiør

Da rækkehuset er svanemærket, er du sikret et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima. Det betyder også at alle materialer er nøje udvalgt med hensyn til dig og din familie, og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du finder desuden et skur i forhaven, hvor du kan opbevare barnevognen, mountainbiken og rulleskøjterne.

Parkering

I dit nye hjem har du en parkeringsplads på egen grund – og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
142 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.214 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere