Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Indflytningsklart

Vedbæk Park Øst

1 kommende åbent hus
Vedbæk Park Øst rækkehuse

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Det aktive liv venter i nabolagets smukke natur

Find løbeskoene frem til en løbetur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park Øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge nordsjællandske rammer.

Nyd den friske luft og tag hunden med ud at gå langs vandet. Vedbæk Park Øst byder på hjem i to og tre etager i naturskønne omgivelser, som starter foran hoveddøren. Mød naboen på de mange fællesarealer, ved søen eller på de små, snoede stier mellem træerne. Du får det perfekte nabolag med plads til en aktiv livsstil og nærhed til byliv. Velkommen til et trygt nabolag, hvor livet nydes i skovbrynet.

Byd naturen indenfor

I Vedbæk Park Øst får du smukke hjem med åbent stueplan, hvor der er plads til hyggelige middage med venner og familie. Du kan vælge mellem to forskellige boligtyper på 120 og 161 kvadratmeter. I de nye hjem har du en hyggelig for- og baghave, så du får størst muligt udbytte af de varme sommerdage. På terrassen i baghaven kan familien nyde morgenkaffen, mens terrassen i forhaven er ideel til en grillmiddag med naboerne eller med en god bog i ro og fred. De store hjem har desuden en møblerbar tagterrasse, hvor du kan læne dig tilbage og følge livet i nabolaget, mens børnene spiller bold på boldbanen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
3 - 4
Antal boliger
53
Pris
4.195.000 - 5.995.000 kr.
Størrelse (BBR)
120 - 161 m²
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Tagterrasse, Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Visionen for dette nabolag er at skabe nogle attraktive rækkehuse, der kan rumme flere forskellige familieformer – og gøre disse til en integreret del af den natur som Vedbæk Park kan tilbyde.

Kasper Danielsen, Arkitekt MAA, Danielsen Architecture

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

De forskellige boligtyper

Se plantegninger for to forskellige boligtyper Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Et nyt nabolag i Henriksholm

Arkitekten fortæller om processen bag det nye nabolag. Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Området tilbyder

1
Aktivitetssti
4
Daginstitutioner
25
minutter til indre København
14
Spisesteder
2
Sandstrande