Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 9 Vedbæk Park øst

Reserveret

Ralphs Vænge 9, 4 rum, 124 m²

Gennemlyst stueplan og udsigt over søen

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.795.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
112 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.277 kr.
Indflytning: Q3 2018
Reserveret

Ralphs Vænge 9, 4 rum, 124 m²

Gennemlyst stueplan og udsigt over søen

Slå benene op og nyd sommeren på terrasseren. Invitér til store middage og fester uden at skulle bekymre dig om pladsen, mens børnene trygt kan lege på nabolagets legeplads.

Denne boligtype A giver dig et hjem på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det en skøn familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens kaffen kan nydes på én af de to terrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et stort køkken med plads til at lave store middage eller bage boller med børnene. Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her er god mulighed for hyggelige stunder i sofaen. Stuens udformning gør det samtidig muligt at slå et langbord op og byde vennerne på en festlig middag.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Her kan du åbne ud til for- og baghave; det skaber en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt ved festlige begivenheder.

Værelser

På førstesalen finder soveafdelingen med tre gode og lyse soveværelser, der alle har fransk altan og mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Badeværelset ligger på førstesalen, og her er god plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er armaturerne naturligvis også vandbesparende, og de hårde hvidevarer med energimærkning A. Samtidig er hjemmets udstyret med gulvvarme, hvilket giver komfort og en stabil varme i boligen.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere