Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 15, 3 soveværelser, 130 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Stor gavlbolig og gennemlyst stue

To terrasser, stort køkken og ekstra meget lys er kendetegnene ved denne svanemærkede gavlbolig. I dette hjem kan du åbne hele stueetagen op og skabe en oase i sommermånederne både inde og ude.

Dette arkitekttegnede hjem er en boligtype A på 130 kvm fordelt på to etager med kun få minutter til en dukkert i Øresund – får du et hjem med alle Vedbæks glæder. Velkommen til indenfor i et hjem med tre lyse soveværelser samt et åbent stueplan, hvor lyset inviteres indenfor gennem de mange store vinduer.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til overtøjet.

Køkken

Fra entréen har du åbent indtil det store køkken i lyse materialer og med hårde hvidevarer fra Siemens. Her har du god plads til mange kulinariske udfoldelser, uanset om der skal holdes forretningsmiddag eller børnefødselsdag.

Stue

Den gennemlyste stue ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her har du mange indretningsmuligheder. Du har god plads til stort spisebord og en hyggelig sofakrog til filmaftenerne med familien.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre indretningsvenlige soveværelser. Værelserne er enten øst- eller vestvendte og har en tilhørende fransk altan, så du får mest ud af dagslyset.

Badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i skandinavisk design i materialer af høj kvalitet, mens badeværelset ligger på førstesalen. Badeværelset er indrettet i samme stil som gæstetoilettet – og dets størrelse giver god plads til dine morgenrutiner.

Terrasse

I stuen har du skydedøre, så du kan åbne helt op ud til den vestvendte terrasse og tænde op i grillen, mens den østvendte terrasse i forhaven er ideel til brunch søndag formiddag. Du har en skydedør mellem køkkenet og denne terrasse, så du hurtigt kan skabe en forlængelse af køkkenet.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er de anvendte armaturer vandbesparende, og de hårde hvidevarer er med energimærkning A. Boligen opvarmet med gulvvarme, hvilket giver en stabil temperatur og lune fødder – en dejlig ekstra luksus i hverdagen. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og da dette er en gavlbolig, er der ekstra vinduer i gavlen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
130 m²
Grund
111 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.543 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere