Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 13, 3 soveværelser, 122 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Bæredygtig arkitektur og to terrasser

Velkommen hjem til en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til middagsselskaber både inde og ude.

Dette hjem er en boligtype A på 122 gennemlyste kvadratmeter fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til gode daginstitutioner og skole – er det den perfekte familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan med to tilstødende terrasser.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til overtøjet.

Køkken

I dette hjem har du et stort, lyst køkken i gode materialer og med hårde hvidevarer fra Siemens. Et elegant og dejligt køkken, hvor du har plads til at udfordre dine kulinariske evner.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet og giver plads til hjerterum med plads til store såvel som små hyggelige stunder. Denne rummelig stue kan nemt indrettes med et langt spisebord og en dejlig sofakrog – det er kun dine indretningsdrømme – som sætter grænsen.

Værelser

På førstesalen finder du tre charmerende soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan. Her kan du indrette med garderobeskabe, og skabe din egen oase.

Badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i skandinavisk design i materialer af høj kvalitet, mens badeværelset ligger på førstesalen. Badeværelset er indrettet i samme stil som gæstetoilettet – og dets størrelse giver god plads til dine morgenrutiner.

Terrasse

I stuen har du skydedøre, så du kan åbne helt op ud til den vestvendte terrasse og tænde op i grillen, mens den østvendte terrasse i forhaven er ideel til brunch søndag formiddag. Du har en skydedør mellem køkkenet og denne terrasse, så du hurtigt kan skabe en forlængelse af køkkenet.

Faciliteter

Boligen opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har naturligvis en tilhørende og nummeret parkeringsplads tæt ved dit hjem, og hvis du ønsker er det muligt at tilkøbe en carport, så bilen står overdækket.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.795.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
122 m²
Grund
102 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.271 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere