Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Vedbæk Park bolig 4 (Ralphs Vænge 35), 3 soveværelser, 122 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Vedbæk Park.

Vores sælger vil sidde klar i prøveboligen på Ralphs Vænge 1 fra 13.30-15.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Entré

Du træder ind i entré med kig gennem hele det åbne stueplan. I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, efter en hyggelig og kølig efterårsdag i skoven.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et stort køkken med plads til at kreere de store middage. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet og her er plads til både spisebord og sofagruppe. Under trappen finder du et praktisk depot med plads til støvsuger og juletræspynt.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre, som åbner ud til for- og baghaven – og skaber en naturlig forlængelse af det åbne stueplan, og lukker luft og fuglesang ind.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser, der alle har fransk altan. Der er mulighed for at indrette med garderobeskabe, og foran den ene altan i hver side er en praktisk, mobil solafskærmning.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er indrettet i samme stil, og her er plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er armaturerne vandbesparende, og de hårde hvidevarer er alle med energimærkning A.

Gennemlyst hjem og eventyr i skoven

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved ét åbent, gennemlyst stueplan, stort køkken, hyggelige terrasser samt tre gode værelser. Glæd dig til at nyde de lune sommeraftener med venner og naboer.\n\nDette hjem er en boligtype A på 122 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det en skøn familiebolig. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
122 m²
Grund
101 m²
Soveværelser
3

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere