Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 4 Vedbæk Park øst

Til salg

Ralphs Vænge 4, 4 rum, 122 m²

Entré

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.595.000 kr.
Størrelse
122 m²
Byggegrund
101 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.228 kr.
Indflytning: Q3 2018
Til salg

Ralphs Vænge 4, 4 rum, 122 m²

Entré

Du træder ind i entré med kig gennem hele det åbne stueplan. I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, efter en hyggelig og kølig efterårsdag i skoven.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et stort køkken med plads til at kreere de store middage. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet og her er plads til både spisebord og sofagruppe. Under trappen finder du et praktisk depot med plads til støvsuger og juletræspynt.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre, som åbner ud til for- og baghaven – og skaber en naturlig forlængelse af det åbne stueplan, og lukker luft og fuglesang ind.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser, der alle har fransk altan. Der er mulighed for at indrette med garderobeskabe, og foran den ene altan i hver side er en praktisk, mobil solafskærmning.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er indrettet i samme stil, og her er plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er armaturerne vandbesparende, og de hårde hvidevarer er alle med energimærkning A.

Gennemlyst hjem og eventyr i skoven

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved ét åbent, gennemlyst stueplan, stort køkken, hyggelige terrasser samt tre gode værelser. Glæd dig til at nyde de lune sommeraftener med venner og naboer.

Dette hjem er en boligtype A på 122 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det en skøn familiebolig. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere