Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 38 Vedbæk Park øst

Til salg

Ralphs Vænge 38, 5 rum, 155 m²

Gennemlyst stue og udsigt til smuk natur

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.495.000 kr.
Størrelse
155 m²
Byggegrund
129 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.764 kr.
Indflytning: Q3 2018
Til salg

Ralphs Vænge 38, 5 rum, 155 m²

Gennemlyst stue og udsigt til smuk natur

Åbent og gennemlyst stueplan, to tagterrasser, et master bedroom samt masser af plads til at boltre sig på, kendetegner dette dejlige hjem på 155 kvm. Bo i et charmerende nabolag tæt ved søen.

Dette svanemærkede rækkehus er en boligtype B i tre etager – og med få minutter på cykel til daginstitutionen – er det et ideelt hjem til familien. Her kan du blandt andet glæde dig over fire lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens udsigten kan nydes fra dine to tagterrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken/alrum

I det store køkken/alrum har du et lyst og rummeligt køkken samt en stue, så du kan nemt underholde dine gæster, mens du laver en lækker middag.

Værelser

På første sal har du en soveafdeling med tre dejlige værelser. I værelserne kan du indrette med skabe alt efter dit behov. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, som inviterer de grønne omgivelser indenfor.

Master bedroom

Nyd en god bog på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom, eller åbn dørene og træd ud på terrasserne. Her har du udsigt over det grønne nabolag med de smukke, gamle træer. Du har også et stort forældrebadeværelse og mulighed for at indrette walk-in-closet.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design, mens badeværelset er placeret på førstesalen og er indrettet i samme stil.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de store glasdøre ud mod terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde den grønne udsigt, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i forhaven, hvor du igen kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueetagen.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket er der naturligvis anvendt hårde hvidevarer med energimærkning A og armaturerne er vandbesparende. Du har samtidig et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring af støvsugeren eller julepynten.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere