Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 38, 4 soveværelser, 155 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst stue og udsigt til smuk natur

Åbent og gennemlyst stueplan, to tagterrasser, et master bedroom samt masser af plads til at boltre sig på, kendetegner dette dejlige hjem på 155 kvm. Bo i et charmerende nabolag tæt ved søen.

Dette svanemærkede rækkehus er en boligtype B i tre etager – og med få minutter på cykel til daginstitutionen – er det et ideelt hjem til familien. Her kan du blandt andet glæde dig over fire lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens udsigten kan nydes fra dine to tagterrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken/alrum

I det store køkken/alrum har du et lyst og rummeligt køkken samt en stue, så du kan nemt underholde dine gæster, mens du laver en lækker middag.

Værelser

På første sal har du en soveafdeling med tre dejlige værelser. I værelserne kan du indrette med skabe alt efter dit behov. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, som inviterer de grønne omgivelser indenfor.

Master bedroom

Nyd en god bog på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom, eller åbn dørene og træd ud på terrasserne. Her har du udsigt over det grønne nabolag med de smukke, gamle træer. Du har også et stort forældrebadeværelse og mulighed for at indrette walk-in-closet.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design, mens badeværelset er placeret på førstesalen og er indrettet i samme stil.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de store glasdøre ud mod terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde den grønne udsigt, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i forhaven, hvor du igen kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueetagen.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket er der naturligvis anvendt hårde hvidevarer med energimærkning A og armaturerne er vandbesparende. Du har samtidig et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring af støvsugeren eller julepynten.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.695.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
155 m²
Grund
129 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
6.774 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere