Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 25, 3 soveværelser, 124 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Stilrent hjem og løbetur ved vandet

Velkommen til et svanemærket hjem få minutters gang fra Øresund. Her får du et arkitekttegnet hjem med stor og gennemlyst stueetage samt samlet soveafdeling på førstesalen.

Denne svanemærkede boligtype A er et 124 kvm gennemlyst hjem fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den perfekte familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser, franske altaner og to flisebeklædte terrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller indrette et stort garderobeskab til overtøjet.

Køkken

I dit store og lyse køkken, kan du teste dine kulinariske evner af, når du skal holde forretningsmiddagene eller fødselsdag – og her er også direkte udgang til den flisebelagte forhave gennem skydedøren.

Stue

Dette arkitekttegnede hjem giver plads til at nyde de store såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig en rummelig stue, hvor der nemt kan indrettes med et langt spisebord, så her er altid plads til uventede gæster.

Værelser

Følger du trappen op til første sal, finder du tre lyse soveværelser med god mulighed for at indrette med garderobeskabe. Alle værelserne har en fransk altan, der giver et fantastisk lysindfald i rummene og udsigt over nabolaget.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger på førstesalen. De er begge indrettet i smukke skandinaviske hvide materialer af høj kvalitet og armaturerne er naturligvis vandbesparende til glæde for miljøet.

Terrasse

I stuen har du både en almindelig glasdør samt en skydedør, så du kan åbne helt op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Du har samtidig en terrasse mere i den charmerende forhave, så det er altid muligt at finde en lægkrog.

Faciliteter

Dit hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen samt i skuret i forhaven.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Grund
97 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.299 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere