Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 23, 4 soveværelser, 161 m²

1 kommende åbne huse

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: december 2018

Morgenkaffe på tagterrassen og løbetur til vandet

Skøn udsigt fra dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan lade op til morgendagens udfordringer. Tag bogen under armen og find dit yndlingssted i dit nye svanemærkede hjem.

Dette hjem er en stor gavlbolig med 161 kvm at boltre sig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra leg med legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til tre gode værelser samt et master bedroom, hvor lyset og udsigten kan nydes på én af de to tagterrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken og stue

I det gennemlyste stueplan har du et stort køkken til at kreere lækre middage samt en dejlig stue. Den rummelige stue giver gode muligheder for at indrette med en stor sofa, så hele familien kan samle sig under tæpper til filmaftenen.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser. Alle værelserne har en skøn fransk altan, så der er rig mulighed for at nyde udsigten og lyset.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad lyset og luften strømme ind i dit master bedroom. Her kan du nyde det lækre forældrebadeværelse og indrette dit eget walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et praktisk gæstetoilet i stuen, mens du på henholdsvis første og anden sal finder to badeværelser. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er svanemærket er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

I stuen har du yderligere en hyggelig terrasse ud fra stuen samt en fra køkkenet. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen, og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel på de varme sommerdage eller til den store grillmiddag med naboerne.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og i skuret i forhaven, hvor du kan stille din mountainbike eller andet sportsudstyr.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
161 m²
Byggegrund
103 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
5.871 kr.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Du vil modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere